Drumul Poienii 4 camere 116 mp 3 2020

Ai accesat un penthouse situat pe Drumul Poienii, chiar langa Rezervatia Naturala Warthe.

Dezvoltarea are la baza o viziune ce pune rezidentii pe primul loc, complexul fiind construit la cele mai exigente standarde structurale.

Apartamentul este dispus pe 4 camere, dupa cum urmeaza:

-Zona de zi este formata din living, dinning, si bucatarie tip openspace. Aceasta zona beneficiaza de suprafete vitrate ample, cu view impresionant catre Tampa si catre oras. Din living exista acces direct catre terasa, in suprafata de 70 mp, care este dotata, pe ambele laturi, cu mobilierul aferent. Balustrada aferenta terasei este din sticla, fiind special conceputa pentru ca, din living sa se poata admira privelistea impresionanta, catre centrul Vechi al Brasovului si asupra masivului Tampa.
-Dormitorul Matrimonial, este cumulat cu o baie si un dresing propriu;
- Dormitorul secundar precum si biroul/camera de oaspeti sun deservite de o baie comuna.
- Cele trei dormitoare au deschidere spre terasa.
-Bucataria, dotata si mobilata, cu atentie mare la detalii. ( frigider, cuptor, hota, masina de spalat vase, frigider de vinuri). Pentru confortul maxim al viitorilor locatari, este asigurata inclusiv partea de vesela.

-Cele doua bai, una dintre ele detinand cabina de dus construita (rigola si perete de sticla) iar una cu cada free standing. Ambele detin aerisire si, implicit, iluminat naturale.

-Proprietatea beneficiaza de: sistem smart home, pentru reglarea temperaturii ambientale, incalzire in pardoseala, ventilo-convectoare in pardoseala, pentru zona aferenta suprafetelor vitrate, centrala individuala, amplasata in afara ariei personale de locuit (in camera tehnica, de pe casa scarii),

-Apartamentul dispune de 2 locuri de parcare, subterane si o boxa, accesul de aici, facandu-se cu lift-ul.

-Conditii Inchiriere: se solicita ca si garantie initala contravaloarea a 3 chirii si un contract pentru minim 24 luni.

Particularitatile ansamblului sunt privelistea de care dispune si, totodata, proximitatea fata de Poiana Brasov si centrul orasului. Diversitatea de ambiante, cu spatii deschise/inchise, cu umbre/lumina, protectia vizuala si cea sonora, impreuna, ofera o atmosfera asociata cu ansamblurile de vacanta, de tip resort.

Complexul gazduieste o gradina engleza, vegetatia folosita in proiect, fiind adaptabila si usor de intretinut, aceasta urmand a facilita trecerea din urban, in starea de deconectare.

Apartamentul este situat la doar cateva minute distanta de Piata Sfatului acesta detinand dotari si finisaje premium, ideale pentru un stil de viata aparte, in cadrul unui complex rezidential de referinta.

Dotari precum: sistem smart control, pentru temperatura ambientala, terase cu pardoseala flotanta, pentru igienizarea periodica, izolatia exterioara, executata, in totalitate, din vata bazaltica, incalzirea in pardoseala, convectoarele in pardoseala, in zona suprafetelor vitrate ample, locurile de parcare subterane, cele doua lift-uri, gradina engleza, statia pentru incarcare auto electrice, monitorizarea video, s.a.m.d. sunt elemente care, cu siguranta vor oferi un maxim de confort, viitorilor rezidenti ai complexului.


NOTA:
SVN Romania | Brasov, brand recunoscut la nivel mondial, pentru calitatea serviciilor imobiliare oferite, doreste sa ofere detalii tehnice, in raport cu situatia reala a proprietatii prezentate, cu amendamentul ca acestea nu constituie sau nu fac parte dintr-o oferta aferenta unui contract.

Datele enumerate in aceasta specificatie, au fost preluate verbal, de la apartinatorul de drept. Astfel, toata documentatia va fi verificata, integral, in cazul in care exista un interes real pentru acest imobil.


Structura acestei prezentari nu poate fi preluata, fara acordul scris al SVN Romania | Brasov.

An constructie 2020

Suprafata construita 140 mp

Suprafata utila 116 mp

Regim Inaltime 3 / 3

Etaj 3

Nr. camere 4 camere

Nr. bai 2

Nr. balcoane 0 balcoane

Confort 1

Compartimentare Decomandat

Tip constructie In bloc

Status constructie Finalizat

Disponibila incepand cu 2022-12-09

Judet Brasov

Oras/ Sector Brasov

Zona Drumul Poienii

Gps lat 45.646536

Gps lng 25.576176

Nr. terase 1

Broker Imobiliar

Marina Gavrila , Consultant imobiliar Vezi toate proprietatile

0730177221

Prima inchiriere

Pret inchiriere
1.700 € /luna

Telefon Consultant imobiliar
0730177221

Cod: REA1012707

Proprietati similare

Brasov, Brasov, Drumul Poienii

Apartament, 4 camere

129 mp 3 2009

1.700 EUR/luna

Detalii

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari