Bliss Estate | Dezvoltare Imobiliară Premium | reprezintă o abordare nonconformistă, pe piaţa imobiliară din Brașov, fiind compusă din 36 de vile, individuale și de tip duplex, cu arhitectură contemporană, care păstrează și elemente specifice, pentru a se încadra perfect în zona de amplasare.

Situat în Ghimbav | Livadă, într-o zonă cu acces facil la oraș, departe de agitația urbană și, totuși, la doar 9 km distanță de zona de centru, a Brașovului, complexul este format din vile, cu dispuneri și partiționări diferite, structurate pe 5 modele, cu 3, 4 și 5 camere. Suprafețele utile ale acestora sunt cuprinse între 98 și 195 mp iar, ale grădinilor, între 233 și 410 mp.

DESIGN MINIMALIST

Întreaga dezvoltare este concepută cu atenție maximă la detalii, cu clădiri ce se încadrează perfect în stilul minimalist, concentrat pe a oferi mai mult decât simple locuințe, pregnante fiind elementele simple, îmbinate armonios cu tonul neutru al culorilor alese.
Astfel, încăperile dețin suprafețe vitrate ample, care să permită iluminatul natural, acestea fiind încăpătoare, ideale pentru piesele de mobilier multifuncționale, care vor fi încorporate în design-ul inovativ, al fiecărei proprietăți.

Băile se remarcă printr-un concept unic, modern și armonios, prin prisma materialelor folosite și a cromaticii echilibrate, unele vile din cadrul complexului, deținând 5 băi! Cu siguranță, putem discuta care sunt acestea, la o cafea.

ÎN SIGURANȚĂ 24H | 24H

Siguranța comunității Bliss Estate este prioritară, pentru noi și, astfel am ales ca dezvoltarea să dețină acces securizat, cu circuit închis, pentru persoanele care locuiesc în complex și pentru invitații acestora.

CONECTAȚI

Ne dorim să beneficiezi de confort maxim iar, în acest sens, am conceput fiecare vilă cu aparataj modular | Legrand | inclusiv cu priză exterioară, pentru încărcare auto.

SPAȚII VERZI & PEISAGISTICĂ

Fiecare proprietate va dispune de spațiile verzi, atent amenajate, de specialiști în peisagistică, pentru că cel mai bun loc de relaxare este chiar grădina proprie!

APROAPE DE ZONELE DE INTERES

Suntem conectați la ceea ce ne reprezintă, astfel, în imediata apropiere a complexului vei regăsi școli, grădinițe, hypermarket-uri, magazine alimentare, farmacii, săli de sport, multiple zone de relaxare și locuri de joacă pentru copii.
Principalele puncte de interes ale Brașovului, ne sunt aproape, accesul direct către Centura Ocolitoare, oferind o rută convenabilă, pentru a ajunge ușor, în orice zonă a orașului. De asemenea, locatarii vor dispune de infrastructură, către Brașov și zona comercială aferentă acestuia, datorită proximității față de DN 73B, DN1 și de Șoseaua Ocolitoare a Cristianului, având acces facil și către viitoarea Autostradă București – Sibiu, cât și către Aeroportul Internațional Ghimbav | Brașov.

• Poiana Brașov | 20 minute;
• Aeroportul Internațional Ghimbav | Brașov 7 minute;
• Piața Sfatului | Brașov | 13 minute;
• Cetatea Râșnov | 15 minute;
• Castelul Bran | 25 minute;

Vila accesată este SIGMA. Aceasta este dispusă pe P+1E, partiţionarea ei fiind mai mult decât optimizată, prin prisma spaţiilor bine concepute, de care dispune.

Organizarea încăperilor, este după cum urmează:

PARTER

o Zona de zi, compusă din living & dining & bucătărie;
o Dormitor;
o Baie;
o Spaţiu Depozitare;

ETAJ 1

o 2 dormitoare;
o 1 Baie;
o 1Terasă;

Vila va fi conectată la reţelele existente, de electricitate, apă, gaz şi canalizare şi va deţine propria zonă, destinată depozitării deşeurilor menajere.

TERMEN PREDARE

o DECEMBRIE, 2022;

Bliss Estate | Hapiness is homemade |


DEZVOLTATOR

ART Innovation & Development este o companie cu o experienţă de peste 10 ani, în elaborarea de proiecte rezidenţiale, implementate cu succes, în Braşov și nu numai.
Experiența ART este dovedită prin dezvoltarea a numeroase proiecte de amploare, cu o valoare totală de peste 20 de milioane de euro, printre clienții săi numărându-se: Schaeffler România, Draxlmaier, Nepi Rockcastle, Coresi Business Park, Hotel Teleferic Poiana Brașov, Ropharma – Spitalul Sf. Constantin, precum și numeroși dezvoltatori imobiliari, de top.

Echipa ART menține dedicarea față de profesionalism și seriozitate la standardele cele mai înalte și garantează:

• calitate
• sustenabilitatea proiectelor
• promptitudinea execuției

Ansamblul de specialişti ART se concretizează în versatilitatea, adaptabilitatea şi precizia care definesc conceptul de Design & Build în cea mai autentică manieră.
Caracteristic companiei este accentul deosebit, acordat implicării active, a fiecăruia dintre membri, pe întreaga durata a fazelor de proiectare şi execuţie, oferind suport de specialitate, pentru înţelegerea şi integrarea celor mai bune soluţii și respectarea termenelor stabilite.

Punerea la dispoziţie a unui pachet complet de servicii integrate, bazate preponderent pe metoda de lucru Design & Build, pornind de la prospectare de piaţă şi teren, studii de fezabilitate, proiectare, avizare, autorizare, până la execuţie şi urmărirea coerentă a implementării acesteia se materializează în plenitudinea caracteristică ART.

DESIGN&BUILD;
Echipa noastră proiectează și implementează, până la finalizarea construcției, pentru ca tu și ai tăi să beneficiați de confort maxim, într-o dezvoltare aparte.

PROIECTARE

Suntem pe aceeași lungime de undă cu dorințele tale, pe care le transformăm în realitate, într-o dezvoltare premium.

ANTREPRIZĂ GENERALĂ

Ne asumăm întreaga responsabilitate, pentru furnizarea tuturor elementelor necesare, scopul fiind ducerea la bun sfârșit, în condiții optime, a ceea ce va reprezenta Acasă, pentru multe familii.

MANAGEMENT DE PROIECT

Bliss Estate | Ghimbav are la bază procesele, metodele, abilitățile și experiența de care dispunem din plin, pentru ca totul să se dezvolte în armonie cu locul de amplasare și, totodată, cu necesitățile viitorilor locatari ai complexului.


Bliss Estate este promovat, în regim de exclusivitate, de către compania imobiliară SVN ROMANIA | Brașov.
Ce implică acest aspect?

1. Nu veți plăti onorariu de intermediere.
2. Veți beneficia de servicii imobiliare, la cel mai înalt nivel, atât pentru obținerea informațiilor, cu privire la proiect, cât și în procesul de tranzacționare.

An constructie 2022

Suprafata construita 149.54 mp

Suprafata utila 104.02 mp

Regim Inaltime P + 1

Etaj P + 1

Nr. camere 4 camere

Nr. bai 2

Nr. balcoane 0 balcoane

Tip constructie Vila

Status constructie Nefinalizat

Amprenta la sol 74.77

Teren suprafata 233.15 mp

Deschidere stradala 8 m

Curte Individuala Da

Disponibila incepand cu 2022-05-04

Judet Brasov

Oras/ Sector Ghimbav

Zona Centru

Gps lat 45.661310

Gps lng 25.498336

Complex rezidential BLISS GHIMBAV

Spatiu de joaca

Geamuri termopan

Telefon

Parchet

Apa

Gresie

Gaz

Faianta

Canalizare

Incalzire sobe

Plansee beton

Parcare in curte

Incalzire centrala termica

Renovat recent

WC serviciu

Detector de gaze

Spatiu de depozitare

Sistem irigatie

Termoizolatie

Internet Wireless

Internet prin fibra optica

Curent electric

Cablu TV

Supraveghere video

Gradina

Acoperis tabla

Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (22.454 €)


Suma creditata 127.237

Dobanda 3.5%

Rata lunara 2.575 lei

Broker Imobiliar

Alexandru Avadanei , Consultant imobiliar Vezi toate proprietatile

0730177676

Bliss Estate - Vile Premium

Pret vanzare + TVA
149.690 €

Telefon Consultant imobiliar
0730177676

Cod: REV0018174

Proprietati similare

Brasov, Sacele, Centru

Casa, 4 camere

157 mp P 1910

162.000 EUR

Detalii

Brasov, Sanpetru, Centru

Casa, 4 camere

100 mp P + M 2020

139.000 EUR

Detalii

Brasov, Sanpetru, Centru

Casa, 4 camere

130 mp P + M 2022

140.000 EUR

Detalii

Cluj, Floresti, Centru

Casa, 4 camere

110 mp P + 1 2021

147.000 EUR

Detalii

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari