Ansamblu rezidential Escape Residence

Sector 1, Baneasa, Bucuresti

Pret vanzare: €109.000 - €306.500 + TVA

Descriere complex rezidential:

Complexul rezidential este situat in zona de nord a capitalei, in apropierea lacului Baneasa. Beneficiaza de facilitati precum institutii de invatamant, spatii comerciale, baze sportive, terenuri de tenis si spatii verzi in apropierea lacului.

Imobilul 2S+P+7E include studiouri duble si apartamente de 2, 3 si 4 camere. La parter sunt prevazute spatii comerciale si pentru servicii. Configurarea apartamentelor asigura doua zone distincte: zona de zi, cu living, dining si bucatarie deschisa sau inchisa, si o zona de noapte, cu dormitoare, dressinguri si grupuri sanitare.

Avantajele locuintelor:
- Amplasare intr-o zona verde, aerisita si linistita, cu acces facil catre zonele cheie din Bucuresti.
- Privelisti unice catre lacul Baneasa din apartamente.
- Complex cu acces securizat, poarta cu bariera, portar si peste 150 locuri de parcare subterane si parcari pentru vizitatori la parter.
- Spatii verzi amenajate in curtea ansamblului rezidential.
- Finisaje de calitate inalta si o varietate de tipuri de apartamente pentru toate preferintele.
- Lifturi de ultima generatie si sistem de supraveghere video.
- Terase generoase.

Amplasare strategica:
- Diverse optiuni de shopping si restaurante in proximitate imediata.
- Statii de autobuz si transport public in apropiere pentru o conexiune facila cu diverse zone ale orasului.
- Acces rapid la statia de metrou si distante rezonabile catre Gara de Nord si aeroporturi.

Modalitate de plata: Modalitati de plata:

Modalitati de finantare disponibile includ utilizarea fondurilor proprii sau obtinerea unui credit bancar.
SVN Residentialist va ofera sprijin in obtinerea finantarii pentru achizitia dumneavoastra prin intermediul departamentului SVN Credit & Financial Solutions, un serviciu pus la dispozitie de catre echipa noastra.
De asemenea, suntem dedicati sa va asistam si in procesul de mobilare si utilare a locuintei dumneavoastra intr-un mod eficient, economic si la standarde ridicate de calitate, prin intermediul partenerilor nostri.

Despre dezvoltator:

Cu o experienta vasta ce depaseste 20 de ani in sectorul constructiilor imobiliare, acest dezvoltator de ansambluri rezidentiale se distinge atat pe plan national, in Romania, cat si in context international. Este cu mandrie ca ne referim la peste 100 de proiecte rezidentiale de inalta calitate, desfasurate cu succes si finalizate cu o suprafata totala livrata de peste 300.000 de metri patrati.

Detalii Finisaje:

- Structura:
Dimensionarea structurii a fost facuta conform normativelor in vigoare, cladirea rezistand la cutremure de o intensitate seismica ridicata. Din calcule au rezultat diafragme din beton armat cu grosimi de 30 si 40 cm, respectiv plansee de 20 cm. Acestea din urma, pe langa siguranta in exploatare, confera un grad sporit de confort fonic. Pentru un plus de rezistenta, peretii subsolurilor si planseele armate aferente formeaza impreuna o cutie rigida din beton armat, cu grosimi de 25 si 30 cm, iar peretii adaposturilor de protectie civila – da, avem prevazute si adaposturi - sunt de 40 de cm.

La nivelurile supraterane, inchiderile perimetrale sunt realizate din zidarie BCA de 25 x 20 x 60 cm. Peretii despartitori din cadrul unui apartament sunt de 12.5 cm, realizati din gips carton, cu dubla placare pe ambele fete si vata minerala la interior, toate acestea montate pe structura metalica CW75.

EXTERIOR:
- Inchideri si finisaje exterioare:
Inchiderile exterioare vor fi realizate din zidarie tip BCA de dimensiunea 25x20x60cm.
Pe zonele de fata ventilata, cladirea se va termoizola cu vata minerala bazaltica, clasa de reactie la foc A1/A2-s1,d0.
Tamplaria va fi realizata din aluminiu, culoarea gri antracit, cu rupere de punte termica si cu geam clar tip termoizolant LOW-E.
Pentru zona de servicii din parter, inchiderile se vor face cu tâmplarie din aluminiu, culoarea gri antracit, cu rupere de punte termica si geam clar tip termoizolant LOW-E.

- Mana curenta:
Balustrada din sticla stratificata;

- Pardoseli exterioare:
Trotuar de garda: dale prefabricate din beton;

- Terase:
Terasele apartamentelor vor avea o pardoseala din placi ceramice. Preluarea apelor pluviale se va face prin intermediul unui sistem de scurgere (receptoare de terasa cu parafrunzar, coloane de colectare din propilena in ghene vizitabile, rigole) care va fi legat la cainul de canalizare de pe terenul propriu.

- Tavane:
Tavanele in zonele de acces in blocuri vor fi finisate simplu cu termosistem din vata minerala si tencuiala de exterior gri.

- Tamplarie:
Tamplaria va fi realizata din aluminiu, culoarea gri antracit, cu rupere de punte termica si cu geam clar tip termoizolant LOW-E.

- Pubele subterane ecologice:
Spatiile destinate colectarii de deseuri sunt amplasate la nivelul subsolului fiind prevazute cu platforma de spalare.

- Parapetii exteriori:
Parapetii balcoanelor vor avea hp=100/110cm si vor fi realizati din sticla stratificata.

INTERIOR – APARTAMENTE:
- Compartimentari interioare:
Compartimentarile interioare dintre apartamente vor fi din zidarie tip BCA de dimensiunea 25 x 20 x 60, finisata cu tencuiala pe baza de mortar de ciment, glet, vopsitorie lavabila. Compartimentarile din apartamente vor fi realizate din gips carton cu o grosime de 12.5cm, structura metalica CW75, dubla placare pe ambele fete si vata minerala la interior, finisata cu vopsitorie lavabila.

- Pardoseli:
Acces imobil, circulatii orizontale si verticale: placari ceramice antiderapante; Spatii tehnice: Pardoseala beton / Vopsea epoxidica; Spatii parcare: Pardoseala beton / Vopsea epoxidica; Apartamente: Parchet din lemn triplu stratificat in livinguri, dininguri si dormitoare; placi ceramice in bucatarii, grupuri sanitare si holuri acces.

- Pereti:
Acces imobil, circulatii orizontale si verticale: Tencuiala pe baza de mortar de ciment, glet, vopsitorie lavabila; Spatii tehnice: Beton aparent / Vopsitorie direct pe beton; Spatii parcare: Vopsitorie direct pe beton, clasa de reactie la foc A1(C0); Apartamente: Tencuiala pe baza de mortar de ciment, glet, vopsitorie lavabila / placari ceramice in bucatarii si grupuri sanitare.

- Tavane:
Acces imobil, circulatii orizontale si verticale: Placari gips carton si tencuiala pe baza de mortar de ciment, glet, vopsitorie lavabila. Spatii parcare + spatii tehnice subsol 1: Termosistem cu o fata finisata din clasa de reactie la foc A1(C0), pe baza de vata minerala bazaltica 10 cm;
Apartamente: Placari gips carton, gips carton perforat pe zonele traversate de conducte de gaz, glet, vopsitorie lavabila. Spatii comune: Tavane gips carton perforat si gips carton lis, glet, vopsitorie lavabila.

- Obiecte sanitare:
Lavoar suspendat: lavoar montat pe perete produs de Roca sau similar;
WC suspendat: vas WC incorporat in perete produs de Roca sau similar;
Cada: produsa de Roca sau similar – 1600x700mm;
Baterii: produse de Grohe, Kludi sau similar

- Tamplarie:
Usi pline din gama premium cu grad de securitate III– acces apartamente;
Usi solide pline din gama premium – in interiorul apartamentelor;
Usi metalice – spatii tehnice fara risc de incendiu;
Usi cu rezistenta la incendiu – rezistenta conform planselor de arhitectura.

- Mana curenta:
Nodurile de circulatie verticale vor fi prevazute cu balustrada metalica vopsita in camp electrostatic cu montanti verticali.

INSTALATII/ SISTEME MEP

- Ventilatie mecanica:
Sistemele de ventilatie pregatesc aer proaspat prin filtrare, incalzire si racire.
Sistemul de evacuare a aerului pentru hotele de bucatarie este considerat pentru fluxuri de aer pana la 300 mc/h. Sistemul de evacuare a aerului din toalete va fi conectat la intrerupatorul de lumina.
Sistemul de evacuare fum in caz de incendiu este implementat conform normelor in vigoare.

- Incalzire & Racire:
Sistemul de incalzire in pardoseala este prevazut in toate zonele apartamentelor, asigurandu-se controlul fin al temperaturii interioare.
Contorizare individuala a fiecarui apartament pentru energia termica consumata
Agentul termic pentru incalzirea spatiilor de locuit din fiecare apartament, in sezonul rece, este produs de cate o microcentrala termica de perete in condensatie, cu combustibil gaze naturale, cu camera de ardere etansa si tiraj fortat, complet automatizata, amplasata pe perete in bucatarie.

- Sisteme sanitare:
Fiecare apartament va fi echipat cu contoare electrice (conectate la sistemul de management al cladirii) care vor inregistra consumurile de apa rece si calda.

- Instalatii electrice:
Fiecare apartament va fi deservit de tablou electric cu contorizare electronica si sigurante diferentiale.
Reteaua interioara pentru fiecare apartament (pana la prize si intrerupatoare), cu exceptia corpurilor de iluminat, va fi realizata pe baza celor mai inalte standarde de siguranta.
Un generator electric, alimentat cu combustibil diesel, este prevazut a interveni in caz de urgenta pentru sustinerea sistemelor esentiale si de siguranta ale cladirilor, fiind conectat in sistem automat la tablourile generale de distributie energie electrica.
Securitate: sistem control acces si conexiune interfon.
Sistemul de detectie incendiu este implementat in conformitate cu legislatia in vigoare pentru toate zonele comune ale proiectului.
Sistem de iluminare tip LED pentru zonele comune.

Regim de inaltime S + P + 7Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (54.710 €)


Suma creditata 310.025

Dobanda 6%

Rata lunara 8.791 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari