Eminescu Residence

Sector 2, Dacia, Bucuresti

Pret vanzare: €186.550 - €415.900 + TVA

Bine ati venit la Eminescu Residence – o caldire rezidentiala situata pe strada Eminescu, in inima vibranta a capitalei noastre.

Aceasta constructie impunatoare, ridicata pe cadre si radieri din beton armat si caramida, se mandreste cu un regim de inaltime de 2S+P+7 nivele, oferind un spatiu de locuit elegant si modern intr-o locatie privilegiata.

Imobilul impresioneaza inca de la intrare cu o fatada moderna si elemente arhitecturale moderne. In plus, cele doua nivele subterane destinate exclusiv locurilor de parcare, asigura comoditate si acces facil pentru rezidenti.

La parterul cladirii, va intampina un spatiu comercial, aducand un plus de versatilitate si utilitate acestui complex rezidential.

Restul cladirii gazduieste apartamente rezidentiale, variind intre doua si trei camere, oferind astfel optiuni pentru toate preferintele.

Fiecare apartament este unic, atat in ceea ce priveste suprafata, cat si designul interior, iar privelistea urbana de pe ferestre adauga o nota aparte de rafinament.

Cu un singur apartament pe nivel la etajele 1 si 7, oferind spatiu si intimitate, iar la nivelele 2-6 cate doua apartamente cu doua camere fiecare, rezidenta dispune de o structura flexibila, adaptata nevoilor diverse ale locuitorilor sai.

Eminescu Residence se remarca printr-o pozitionare ideala, oferind acces rapid la toate facilitatile orasului. Apartamentele sunt excelent compartimentate, beneficiind de ferestre ample care permit luminii naturale sa patrunda in interior. Finisajele de cea mai inalta calitate reflecta atentia la detalii si dorinta noastra de a oferi rezidentilor o experienta de locuire de exceptie.

Proiectul nostru se afla in curs de finalizare, iar Eminescu Residence va fi dat in folosinta la finele anului 2024. O oportunitate perfecta pentru investitori sau pentru cei care isi doresc un stil de viata activ in inima pulsanta a orasului.

Alegeti sa locuiti in Eminescu Residence si bucurati-va de rafinament, confort si o experienta urbana autentica!

Imagini cu caracter informativ. Certificaul energetic va fi disponibil la momentul vanzarii.
Dacia, o zonă cu istorie

Recunoscută drept una dintre zonele reprezentative din punct de vedere arhitectural din România, Dacia este o zonă rezidențială care trimite pe oricine cu gândul la aerul boem al Bucureștiului de altădată.

Scopul spațiilor construite protejate este de a conserva diversitatea arhitecturală, atmosfera și identitatea istorică a Bucureștiului, fără a împiedica dezvoltarea imobiliară.

Bulevardul Dacia este un punct imobiliar recunoscut pentru reședințele luxoase, cu elemente arhitecturale aparte. Întâlnim, așadar, influențe neo-gotice, baroce, romantice sau bizantine.

Facilități în zona Dacia

Fiind o locația centrală, prețurile reflectă beneficiile și avantajele specifice.

Pe lângă clădiri istorice și sedii de ambasade, regăsim și ansambluri rezidențiale cu apartamente confort lux, cu terase spațioase și camere mari, dotate cu toate utilitățile. Cei care aleg să achiziționeze o locuință în această zonă selectă a Bucureștiului se vor putea delecta cu plimbări lungi prin cele două parcuri, Ioanid și Grădina Icoanei.

De asemenea, iubitorii de mâncare bună vor putea servi masa la restaurantele de lux cu specific franțuzesc din zonă, iar iubitorii de filme vor putea merge la cinematograful independent Elvira Popescu.

Alte facilități importante: bănci, școli, grădinițe, magazine, teatre. În plus, de pe bulevardul Dacia puteți ajunge rapid în oricare zonă a Bucureștiului datorită mijloacelor de transport în comun.

Modalitate de plata: Cash
Credit Bancar

Pardoseli acoperite cu piatra naturala, ceramica si parchet stratificat.

Spatii vitrate mari inchise cu geamuri termopan tripan si tamplarie antracit.

Pretii interiori si ai spatiilor comune prezinta tencuiala mecanizata, gleturi de finisaj si vopsea lavanila.

Baile sunt complet utilate, cu cada sau cabina de dus, lavoar si baterii, vas de toaleta.

Toate apartamentele dispun de centrala termica proprie si incalzire in pardoseala.

Regim de inaltime S + P + 7Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (74.238 €)


Suma creditata 420.683

Dobanda 6%

Rata lunara 11.928 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari