Complex Campina Residence

Campina, Bulevard, Prahova

Pret vanzare: €63.990 - €181.810 + TVA

Campina Residence este un complex rezidential exceptional, definit de conceptul sau inovator care integreaza functionalitatea, confortul si rafinamentul intr-o arhitectura deosebita. Cu un acces rapid la parcarea interioara si exterioara, acest complex reprezinta o oaza de liniste si eleganta in inima orasului.

Locuintele disponibile in cadrul complexului includ apartamente cu doua, trei sau patru camere, precum si studiouri, toate gandite pentru a oferi generozitate spatiala, armonie si functionalitate. Suprafetele vitrate bine dimensionate permit luminii naturale sa patrunda in fiecare coltisor al locuintelor, creand un mediu vibrant si placut.

Proiectul CAMPINA RESIDENCE este expresia pasiunii, viselor si emotiilor echipei noastre, reflectate in fiecare detaliu al constructiei. Am acordat o atentie deosebita calitatii materialelor de inalta clasa, implementand cele mai recente solutii tehnice pentru a asigura un standard ridicat al constructiei. Fiecare detaliu si finisaj au fost realizate cu minutiozitate, garantand un ambient sigur si modern.

Cu Campina Residence, veti experimenta nu doar o locuinta, ci o comunitate vibranta si prietenoasa, in care design-ul sofisticat se imbina armonios cu facilitatile moderne. Fiecare aspect al acestui complex rezidential reflecta angajamentul nostru pentru excelenta si va invita sa va transformati visurile despre o locuinta perfecta in realitate.
Campina, situat la 110 km nord de Bucuresti in judetul Prahova, este un oras cu o combinatie unica de istorie, arta si natura.
Principalele atractii includ Castelul Cantacuzino si Muzeul Memorial Nicolae Grigorescu, evidente ale patrimoniului cultural.
Orasul se bucura de o frumusete naturala data de Muntii Carpati si zonele verzi ale Parcului Central. Apropierea de atractii naturale precum Cheile Tatarului adauga o dimensiune suplimentara pentru iubitorii de natura. Cu rauri curgatoare si peisaje montane, Campina ofera o atmosfera relaxanta, combinand traditia cu modernitatea intr-un cadru autentic si atragator.

Modalitate de plata: - Cash
- Plata transe - 30 + 50 +20% euro +TVA

- tencuieli mecanizate la pereti
- tavane din gips carton pe structura metalica la tavane
- gleturi si zugraveli lavabile culoare alb la pereti si tavane
- vopsea tip Stucco partial la baie si grup sanitar
- placaje cu faianta la pereti baie h=2.10m
- placaje cu faianta montate de la înaltimea de aprox. 90 cm pana la înaltimea de aprox. 150 cm, de la nivelul pardoselii, pe un singur perete (o fâsie de circa 60 cm înaltime si cu lungimea blatului pentru bucatarie).
- pardoseli cu gresie la baie
- pardoseli cu gresie sau parchet #8mm la bucatarie si hol acces
- pardoseli parchet laminat #8mm la dormitoare si living
- plinte la parchet MDF #6cm – albe
- usi interioare dormitoare si bai – import – albe cu toc si pervaz
- usi metalice închidere în 3 puncte – acces apartament, spasii tehnice
- pervazuri pvc la tâmplarie exterioara – gri antracit


Placile ceramice si parchetul din interiorul apartamentului se vor asigura/furniza in urmatoarele conditii:

Promitentul-Cumparator va putea alege finisajele dintre sortimentele si variantele comercializate de catre furnizorii desemnati de catre Promitentul-Vanzator (gresie, parchet si faianta) conform modele Showroom din santier. In cazul in care Promitentul-Cumparator doreste sa aleaga un alt tip de finisaj, altele decat cele propuse, Promitentul-Cumparator va suporta costurile materialelor fara a primi diminuare de pret la achizitie apartament. Pentru punerea in opera a acestor materiale (achizitionate de Promitentul-Cumparator) Promitentul-Cumparator va achita orice cost solicita suplimentar de catre Antreprenorul General, fara a se diminua pretul de achizitie pentru apartament.

Regim de inaltime P + 6Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (32.453 €)


Suma creditata 183.901

Dobanda 6%

Rata lunara 5.215 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari