Sisesti 1 Residence

Sector 1, Sisesti, Bucuresti

Pret vanzare: €90.000 - €154.160 + TVA

SVN România are deosebita placere de a va propune spre vânzare apartamente premium într-un imobil nou din zona de nord a capitalei, cu doar 48 de apartamente construit în regim P+6, dezvoltate pe un teren de 1500 mp din care o suprafata de 500 mp este dedicata spatiului verde unde sa va relaxati si bucurati de aer curat.

Imobilul are termen de finalizare la sfârsitul anului 2022 si este situat intr-o zona superba si foarte linistita din Sisesti, împrejmuit de vile elegante si multa verdeata pentru a oferi viitorilor proprietari confort, siguranta si o comunitate de calitate. Apartamentele sunt de 1, 2 si 3 camere, disponibile la diferite etaje si orientari pentru a va gasi locuinta mult dorita. De asemenea, este o excelenta oportunitate de investitie în una dintre cele mai cautate zone din nordul Bucurestiului.

Toate locuintele vor fi livrate la cheie, beneficiind de:
-finisaje (usi interioare Pinum, parchet triplu stratificat, gresie si faianta MARAZZI si PORCELANOSA, bai echipate)
-sistem de încalzire propriu (centrala proprie Immergas sau Ariston)
-videointerfon
-geamuri termopan profil Salamander


Pozitionarea imobilului intr-o zona excelenta cu acces facil catre orice punct de interes din Bucuresti si din zona, va ofera urmatoarele avantaje:
-transport (statiile de metrou Straulesti si Jiului sunt localizate in imediata proximitate a soselei Gheorghe Ionescu Sisesti, de unde se poate ajunge cu autobuzul 205; alte mijloace de transport in comun care va ajuta sa va deplasati catre zonele centrale sunt 261 si 112.
-centre comerciale (Kaufland, Lidl, Mega Image, Carrefour, Mall Baneasa, Ikea, etc)
-gradinite
-farmacii
-restaurante
-parcul Herastrau la 15 minute de mers cu masina
-sala de fitness Ramada Vitality cu piscina exterioara, bazin de înot interior si terenuri de tenis
-Universitatea Bioterra
-domeniul medical Regina Maria si altele.

Locurile de parcare sunt disponibile atât suprateran, cât si subteran în sistem Klaus. Acestea se achizitioneaza separat la pretul de 12.000 Euro, respectiv 15.000 Euro.

Pentru mai multe informatii sau programarea unei vizionari, va asteptam cu mare drag sa ne contactati.
Apartamente și case în zona Sisești

Cartierul în care se găsește zona Sisești se numește Vatra Nouă și, așa cum indică numele, face parte din ansamblurile în plină dezvoltare. Aflată în Sectorul 1, se învecinează cu Băneasa la est, Străulești la vest și Bucureștii Noi la sud.

Denumirea „Sisești” provine de la numele șoselei ce străbate Vatra Nouă, Gheorghe Ionescu Sisești și reprezintă o porțiune de legătură între două artere însemnate, DN1 și șoseaua București-Târgoviște.

Structura imobiliară însumează o serie de edificii construite, cu precădere, în ultimii 15 ani. Prin urmare, dezvoltatorii pun la dispoziție blocuri de apartamente și garsoniere/studio cu suprafețe medii și mari, cu accent pe compartimentare modernă și acces la spațiul verde. Există, de asemenea, vile și case ce dispun de curți spațioase și utilități complete.

Facilități complete în zona Sisești

Cei care vor să locuiască sau sunt deja locatari beneficiază de o mulțime de facilități în zona Sisești, cartier Vatra Nouă:

● magazine alimentare: Carrefour, Kaufland,restaurante cu specific diferit, farmacii, centre medicale;
● stații de autobuz: linia STB 205 cu legătură 261 către Băneasa, stația de metrou Străulești (magistrala 4);
● acces facil la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și Aeroportul Băneasa pentru oamenii de afaceri care călătoresc des.

Modalitate de plata: Numerar
Credit

Regim de inaltime S + P + 6Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (27.518 €)


Suma creditata 155.933

Dobanda 6%

Rata lunara 4.422 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari