Cortina North

Sector 1, Pipera, Bucuresti

Pret vanzare: €90.900 - €246.000 + TVA

CORTINA NORTH este al treilea proiect Cortina pe care il construim, precedat fiind de Cortina Residence si Cortina Academy - doua dintre cele mai de succes ansambluri rezidentiale de lux ale capitalei, si aduce un nou concept de locuire integrata pentru locatarii sai, adaptat unui stil de viata modern, confortabil, complet.

Aveti astfel sansa de a va bucura de locuinta aleasa intr-un ansamblu de exceptie, care ofera o gama variata de apartamente tip studio, doua si trei camere, eficient si variat compartimentate, dotate cu finisaje premium, in nota consacrata a ansamblurilor rezidentiale Cortina.

Complexul va avea peste 1500 de apartamente, ce se vor construi si se vor da in folosinta in trei faze.

Faza I este deja finalizata, Faza II are ca termen de finalizare martie 2024 iar Faza III in 2025.
Ansamblul completeaza un stil de viata premium, activ, sanatos si securizat, cu o paleta larga de facilitati unice in zona: Centru Fitness si Wellness cu bazin de inot, peste 1,5 km pista de alergare, peste 10.000 mp de spatii verzi amenajate conform unui plan peisagistic integrat arhitecturii, galerii comerciale dedicate, parcari private subterane si supraterane, acces controlat, fatada ventilata etc.

Amplasarea ansamblului in zona de nord a capitalei ii confera avantajul unei pozitii perfecte in inima zonei de business si office, in proximitatea viitorului Spital Metropolitan, cu acces facil catre statiile de metrou Aurel Vlaicu (Aviatiei) si Pipera (Dimitrie Pompei), conectat facil la zona centrala a capitalei. Ansamblul se va bucura de vecinatatea a doua mari supermarketuri : Lidl si Kaufland si de amplasarea unui sens giratoriu conexat accesului in ansamblu ce va asigura circulatia facila din ambele directii de circulatie ale Bulevardului Pipera.

Modalitate de plata: Cash/Credit

Regim de inaltime S + 10Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (43.911 €)


Suma creditata 248.829

Dobanda 6%

Rata lunara 7.055 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari