Theva Olimpului Residence

Sector 4, Parcul Carol, Bucuresti

Pret vanzare: €178.000 - €253.000 + TVA

Un proiect exclusivist, de tip boutique, din zona Parcul Carol, Bucuresti. Acest complex dispune de finisaje de inalta calitate, beneficiind de o locatie privilegiata si o zona linistita, in apropiere de centrul orasului.

Acesta impresioneaza prin arhitectura unica, design-ul elegant, cu spatii generoase, suprafete mari vitrate, luminozitate, apartamente smarthome ce vor fi gata sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi, atat din punctul de vedere al materialelor si finisajelor, cat si al locatiei in care se afla.

Fiecare dintre cele 8 apartamente dispune de un design modern si elegant. Toate apartamentele sunt dotate cu sistem de incalzire centralizat si aer conditionat, finisaje premium si ferestre mari ce ofera lumina naturala si privelisti panoramice. Fiecare apartament are in plus terase spatioase, unde va puteti relaxa si admira frumusetea zonei.

Modalitate de plata: Credit Ipotecar
Surse Proprii

Locuintele se predau finisate cu urmatoarele materiale: Usi interior, exterior Pinum, placi ceramice import Spania, tamplarie Salamander Stremline 7 camere, incalzire in pardoseala cu termostat pentru fiecare incapere, parchet triplustratificat dedicat incalzirii in pardoseala.

Regim de inaltime S + P + 3Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (45.161 €)


Suma creditata 255.910

Dobanda 6%

Rata lunara 7.256 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari