Urban Living Residence

Sector 3, Piata Unirii (s3), Bucuresti

Pret vanzare: €119.254 - €395.000 + TVA

Confort urban si calitate fara compromisuri sunt doua aspecte fundamentale care definesc acest proiect in piata rezidentiala din Bucuresti.

Aceasta constructie se mandreste cu un regim de inaltime de S+P+5 nivele, oferind un spatiu de locuit elegant si modern intr-o locatie privilegiata.

Imobilul impresioneaza inca de la intrare cu o fatada moderna si elemente arhitecturale deosebite

Proiectul gazduieste apartamente rezidentiale, variind intre studiouri, doua si trei camere, oferind astfel optiuni pentru toate preferintele.

Fiecare apartament este unic, atat in ceea ce priveste suprafata, cat si designul interior, iar privelistea urbana de pe ferestre adauga o nota aparte de rafinament.

Rezidenta dispune de o structura flexibila, adaptata nevoilor diverse ale locuitorilor sai si se remarca printr-o pozitionare ideala, oferind acces rapid la toate facilitatile orasului.

Apartamentele sunt excelent compartimentate, beneficiind de ferestre ample care permit luminii naturale sa patrunda in interior.

Finisajele de cea mai inalta calitate reflecta atentia la detalii si dorinta noastra de a oferi rezidentilor o experienta de locuire de exceptie.

Proiectul se afla in curs de edificare, si va fi dat in folosinta la finele anului 2024. O oportunitate perfecta pentru investitori sau pentru cei care isi doresc un stil de viata activ in inima pulsanta a orasului.

Alegeti sa locuiti in zona ultracentrala si bucurati-va de rafinament, confort si o experienta urbana autentica!

Imagini cu caracter informativ.
Certificaul energetic va fi disponibil la momentul vanzarii.
Unirii, o zonă plină de facilități

Situată în centrul capitalei, zona Unirii este traversată de unul dintre cele mai mari și mai tranzitate bulevarde omonime, care are o lungime de 3 kilometri. Din punct de vedere administrativ, zona Unirii face parte din două sectoare distincte, 3 și 5 și este concentrată în jurul bulevardului cu același nume, întinzându-se de la Dealul Arsenalului până la Piața Alba Iulia.

Zona Unirii găzduiește una dintre cele mai mari clădiri din lume, Palatul Parlamentului, o construcție renumită pentru arhitectura realizată în stil brâncovenesc.

De asemenea, un alt punct de interes din zona Unirii este Centrul Istoric al Bucureștiului, cunoscut și el pentru clădirile construite în stil neoclasic și neobaroc. Aici regăsim unul dintre cele mai apreciate obiective turistice, Hanul lui Manuc, prima curte domnească din București, Curtea Veche, biserica Stavropoleos.

Apartamente și ansambluri rezidențiale în zona Unirii

Pe lângă atracții și obiective turistice, zona Unirii deține atât structuri imobiliare vechi, cu suprafețe generoase și compartimentări eficiente, precum și ansambluri rezidențiale moderne finisaje moderne;

De asemenea, zona Unirii este bine reprezentată în ceea ce privește școlile, grădinițele, accesul rapid la mijloacele de transport în comun,cafenele, teatre și centre comerciale mari precum Unirea Shopping Center. Zona Unirii reprezintă alegerea perfectă pentru investiții imobiliare pentru familii sau persoane cu un stil de viață dinamic.

Modalitate de plata: Credit bancar
Surse proprii

In complexul rezidential Urban Living Residence, luxul se intalneste cu confortul si fiabilitatea intr-o combinatie exceptionala. Situat intr-o locatie privilegiata, acest complex impresionant este definit de materiale de prima clasa si o atentie meticuloasa la detalii. Finisajele sunt selectate cu grija pentru a asigura un standard exceptional, iar fiecare aspect al acestora reflecta angajamentul pentru calitate si rafinament.

Cu sistemele de incalzire si racire Viessman si Daikin, confortul termic este garantat in fiecare locuinta, oferind un mediu placut in orice sezon. Ferestrele si usile de inalta performanta de la Schuco si Dierre nu numai ca completeaza estetica eleganta a cladirilor, dar si asigura izolare acustica si termica superioara, oferind o atmosfera linistita si confortabila.

Parchetul de la Barlinek adauga o nota de eleganta si caldura fiecarui spatiu, in timp ce lifturile de la Schindler garanteaza accesul facil si sigur in toate zonele complexului. Sistemul de ventilatie Noving Air asigura un aer proaspat si curat in fiecare locuinta, contribuind la confortul si sanatatea locatarilor.

Fiecare detaliu al finisajelor, de la luminile elegante MonoConcept pana la designul ergonomic al ferestrelor, reflecta angajamentul absolut pentru excelenta si satisfactia totala a locatarilor in acest complex rezidential de exceptie.

Regim de inaltime S + P + 5Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (70.508 €)


Suma creditata 399.543

Dobanda 6%

Rata lunara 11.329 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari