Rahmaninov Residence

Sector 2, Floreasca, Bucuresti

Pret vanzare: €1.149.000 - €1.690.000 + TVA

Situat in zona Floreasca, una dintre cele mai dorite si bine cotate zone din Bucuresti, Rahmaninov Residence ofera acces facil la principalele puncte de interes din oras.

Oferind imagini panoramice impresionante catre Lacul Floreasca si parcul Verdi, adauga un plus de valoare, transformand fiecare zi intr-o experienta vizuala deosebita.

Rahmaninov Residence se mandreste cu cel mai mare lobby din Romania, desfasurandu-se pe o suprafata de 600 de mp si avand o inaltime de 6 metri.

Fiecare detaliu din acest ansamblu este gandit pentru a oferi un nivel maxim de confort pentru a satisface cele mai exigente cerinte.

Candelabrele din sticla adauga un plus de stralucire si eleganta, de asemenea si peretii din marmura de carrara si pardoselile din piatra naturala.

Apartamentele se remarca prin suprafetele lor impresionante si terasele mari,
Inaltimea de 3 metri a fiecarui apartament si compartimentarile inteligente contribuie la crearea unui mediu de locuit aerisit si confortabil.

Rahmaninov Residence nu este doar un loc unde sa traiesti, ci o experienta de viata exclusivista, intr-o locatie cheie, cu facilitati si finisaje de cea mai inalta calitate.
Liniște și confort în zona Floreasca

Una dintre cele mai cunoscute si mai linistite zone rezidentiale din nordul Bucurestiului.

Zona Floreasca este caracterizata de constructii imobiliare de tip bloc, care au de la 2 ppana la 4 etaje si imobile de tip vila.

Arhitectura moderna cu vederi panoramice spre parcul Floreasca și lacul onomim, fatade ventilate precum si finisaje de top sunt principalele particularitati ale ansamblurilor rezidentiale de lux care se gasesc in zona Floreasca.

Facilitatile zonei Floreasca

Cei care aleg sa investeasca intr-o locuinta din Floreasca sunt atrasi, in primul rand, de urmatorul aspect: aceasta este una dintre cele mai verzi zone ale Bucurestiului.

Rezidentii au acces la parcul Floreasca, un parc amenajat modern, sistem de iluminat nocturn, cu locuri de joaca pentru copii. În plus, aici poate fi admirat si lacul Floreasca, acesta aflandu-se in imediata vecinatate.

Alte facilitati pentru rezidentii zonei Floreasca:

● existența școlilor – Liceul C.A. Rosetti, Liceul I.L.Caragiale, Școala cu clasele I-VIII nr.10, Grădinița nr.12;
● restaurante cu specific – Kanpai, Yoshi Sushi & Teppanyaki, Grano, Bone, Refresh, Rawdia;
● cafenele – Edward s Basement, Filicori Zecchini, Costadoro Coffee;
● magazine – Mega Image, Carrefour;
● acces Promenada Mall;
● spitale și clinici private – Spitalul de stat Floreasca, Clinica privată Zetta;
● mijloace de transport în comun – acces la metrou, stația Ștefan cel Mare sau stația Aurel Vlaicu și autobuzele 182 și 135.

Modalitate de plata: surse proprii, credit

piatra naturala
parchet din lemn masiv triplustratificat

Regim de inaltime P + 7Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (301.665 €)


Suma creditata 1.709.435

Dobanda 6%

Rata lunara 48.468 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari