Aviatiei Park

Sector 1, Aviatiei, Bucuresti

Pret vanzare: €234.900 - €305.000

Localizare:
Situat in nordul Capitalei, pe strada Capitan Alexandru Serbanescu, intr-o zona care concentreaza companii si afaceri din noile domenii tehnologice, Complexul Aviatiei Park vine in intimpinarea nevoilor unui public tanar si dinamic de a locui aproape de locul de munca si de a castiga timp.

Despre proiect:
Proiectul Aviatiei Park va fi dezvoltat in doua faze/etape, cate doua corpuri de locuinte pentru fiecare etapa. In prima etapa, demarata in iulie 2017, vor fi construite 176 de apartamente. Termenul de finalizare este luna ianuarie 2019. Etapa a doua de constructie este proiectata a incepe in primavara lui 2018, iar termenul de finalizare estimat este sfarsitul anului 2019.
Aviatiei Park, in final, va fi un complex rezidential cu circuit inchis, ale carui corpuri de locuinte vor fi unite unele de altele prin alei de circulatie pietonale, piatete si spatii verzi. Mai mult de jumatate din suprafata Complexului este rezervata spatiilor verzi. Din cei 15.000 de metri patrati de teren, doar 3.700 de metri patrati vor fi ocupati de amprenta celor patru cladiri, restul de peste 11.000 de metri sunt dedicati vegetatiei, piatetei si aleilor pietonale cu aliniamente de copaci si plante perene, totul conceput pentru a crea o atmosfera armonioasa si prietenoasa, asa cum trebuie sa fie acasa.
Viitorii rezidenti ai Complexului vor avea posibilitatea de a face miscare in aer liber si de a-si scoate copiii in Parcul Herastrau, care se afla la doar 8 minute de mers pe jos. Vecinatatea Parcului Herastrau reprezinta un avantaj pentru toti cei care doresc sa aiba acces rapid la natura si aer curat, precum si la toate facilitatile de recreere si miscare pentru adulti si copii pe care le ofera un spatiu verde generos precum Parcul Herastrau.
Pentru cumparaturi, Lidl si Mega Image se afla chiar la iesirea din Complex, iar Promenada Mall e situat la 2 minute cu masina sau Baneasa Shopping Center la doar 7 minute de mers cu masina.
Facilitati si Avantaje:
-Amplasat in zona de nord a capitalei in imediata apropiere a Parcului Herastrau (8 minute de mers pe jos) si a centrelor de bussiness (Iride Business Park, Global City, Green Court, Sky Tower etc)
-Concept si design deosebit (Proiectul rezidential Boutique Londra 27, dezvoltat de Forte Partners in colaborare cu echipa de proiectare ADNBA, acelasi birou de arhitectura care a proiectat si Aviatiei Park, a fost premiat la sectiunea „Locuinte“ in cadrul Anualei de Arhitectura Bucuresti, editia 2017)
-Apartamente inteligent compartimentate si finisaje de calitate supeiroara (fatada complet ventilata, tamplarie de aluminiu, parchet triplu stratificat);
-Spatii verzi (peste 11.000 de metri sunt dedicati vegetatiei, piatetei si aleilor pietonale cu aliniamente de copaci si plante perene, totul conceput pentru a crea o atmosfera armonioasa si prietenoasa)
-Multiple zone pentru cumparaturi, Lidl si Mega Image se afla chiar la iesirea din Complex, iar Promenada Mall e situat la 2 minute cu masina sau Baneasa Shopping Center la doar 7 minute de mers cu masina.
-Acces facil catre mijoacele de transport in comun, precum statia de metrou Aurel Vlaicu, tramvaiul 5 sau autobuzul 135, 301 sau 112
-Unitati de invatamant in proximitate (Gradinita Mary Poppins, Scoala Gimnaziala Herastrau, Liceul Teoretic C.A. Rosetti, Liceul Teoretic Jean Monnet)

Modalitate de plata: - surse proprii
- credit ipotecar
- plata in transe pana la finalizarea constructiei

Forte Partners
ADNBA

Regim de inaltime S + P + 10Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (45.750 €)


Suma creditata 259.250

Dobanda 6%

Rata lunara 7.351 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari