FIRST ESTATES PIPERA

Sector 1, Pipera, Bucuresti

Pret vanzare: €97.000 - €300.000 + TVA

Proiectul rezidential First Estates Pipera isi propune sa ofere zonei un suflu nou prin integrarea unor inovatii in constructie si insertii de functiuni mixte, conexe locuirii, menite sa serveasca atat viitorilor locatari, cat si sa aduca plus valoare zonei si intregii comunitatii.

First Estates Pipera are o pozitionare strategica in centrul polului de business al Bucurestiului, in imediata apropiere a centrului comercial Pipera Plaza.

In proximitate se regasesc numeroase cladiri de birouri – North Gate, Swan Office Park sau Iride Business Park, cat si cele mai importante zone comerciale: Baneasa Shopping City, Promenada Mall, etc. De asemenea, cele mai prestigioase unitati de invatamant, atat private, cat si de stat – Scoala Privata Turca, Scoala Germana Hermannoberth, Cambridge School, Scoala Americana, Liceul Mark Twain, Scoala Gimnaziala Nr. 3, Scoala Primara Nr.10, etc., sunt localizate la cateva minute de mers cu masina.

Locatia ofera acces facil la mijloace de transport in comun: statia de autobuz numerele 416, 449, 450, 459 si statia de metrou Dimitrie Pompeiu.

First Estates Pipera se realizeaza in doua faze ce vor avea in componenta multiple unitati locative: studio-uri, apartamente cu 2, 3 si 4 camere. Faza I cuprinde 232 apartamente cu termen de finalizare in luna iulie a anului 2024, iar Faza II vizeaza alte 232 apartamente cu termen de finalizare în luna iulie a anului 2025.

Finisaje:

-Usi de intrare in cladire SCHUCO
-Usi de interior PORTA DOORS
-Lifturi de ultima generatie OTIS
-Usi de intrare in apartament GOLDEN DOOR
-Parchet triplu stratificat BARLINEK
-Tamplarie din PVC VEKA SOFTLINE82 - 7 camere cu geam tripan
-Tavan extensibil tip BARRISOL
-Gresie & faianta LA PAMESA / MARAZZI
-Obiecte sanitare DALET

Modalitate de plata: Cash/ Credit

Regim de inaltime S + P + 8Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (53.550 €)


Suma creditata 303.450

Dobanda 6%

Rata lunara 8.505 lei


Telefon SVN Romania Residentialist Victoriei
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari