Complex Charles de Gaulle

Sector 1, Aviatorilor, Bucuresti

Pret vanzare: €1.112.850 - €1.376.813 + TVA

Un proiect exclusivist, de tip boutique, cu o vedere panoramica catre Parcul Herastrau si Piata Charles de Gaulle, amplasat in una dintre cele mai ravnite si exclusiviste zone ale Bucurestiului.

Acesta impresioneaza prin arhitectura unica, design-ul elegant, cu spatii generoase si apartamentele ce au o inaltime peste cea standard, suprafete mari vitrate, luminozitate, apartamente smarthome ce vor fi gata sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi, atat din punctul de vedere al materialelor si finisajelor, cat si al locatiei in care se afla.

Ultimele 6 apartamente ramase.
Posibilitate achizitionare loc de parcare subteran si boxa la pretul de 45.000 euro + TVA.
Zona Aviatorilor: priveliști de vis și spații exclusiviste

Situat în Sectorul 1 al capitalei, în partea de nord, zona Aviatorilor este unul dintre cele mai cunoscute și selecte cartiere, înnvecinându-se cu parcurile Kiseleff şi Herăstrău.

Există vile și case construite la începutul anului 1900 și în perioada interbelică. De asemenea, dezvoltatorii imobiliari au construit o serie de ansambluri rezidențiale elegante cu regim de înălțime redus. Ansamblurile din cartierul Aviatorilor sunt alegerea potrivită pentru persoanele care își doresc să investească în imobile rezistente, cu compartimentări spațioase pentru un stil de viață aerisit și confortabil.

Aviatorilor, un cartier select și modern

Ansamblurile rezidențiale din această zonă se remarcă nu numai prin finisajele moderne, dar și prin atmosfera liniștită, fiind ferite de zgomotul urban.

Pentru cei cărora le place viața culturală în zona Aviatorilor se regăsesc 3 dintre cele mai importante muzee din România: Muzeul Țăranului Român, Muzeul Național Grigore Antipa și Muzeul Național de Geologie.

Fiind o zonă de referință a capitalei, infrastructura este bine pusă la punct, iar transportul în comun se face rapid cu autobuzul și cu ajutorul metroului, prin magistrala M2, stațiile Aviatorilor sau Piața Victoriei.

Avantajele cartierului Aviatorilor:

● zonă de lux;
● amplasare aproape de centrul capitalei;
● acces rapid la mijloace de transport în comun;
● restaurante de lux.

Modalitate de plata: cash
credit

Regim de inaltime S + P + 6Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (245.761 €)


Suma creditata 1.392.647

Dobanda 6%

Rata lunara 39.486 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari