Astorium My Home

Sector 3, Theodor Pallady, Bucuresti

Pret vanzare: €87.696 - €169.270 + TVA

SVN Romania are placerea de a va prezenta proiectul rezidential care indeplineste toate cerintele unui lifestyle urban de calitate situat in EST-ul Bucurestiului – una din zonele semicentrale ale capitalei.

Complexul este format din 3 unitati locative, dintre care 458 de apartamente, terase si balcoane generoase, 5350mp de spatii verzi,locuri de joaca, pista pentru biciclete, parcari subterane, supraterane si supraetajate.

Proiectul este amplasat intr-o zona aflata in continua dezvoltare, unde regasiti la doar 8 minute Metrou Nicolae Teclu, statie de autobuz, statie de Tramvai, IKEA, Auchan, Jumbo, Metro.

La interior, imobilele vor dispune de urm?toarele finisaje:

- Varianta premium de tencuiala, glet si lavabil cu rezistenta la uzura
- Placari ceramice în bai, bucatarii si holuri cu nuante si materiale atent selectionate si adunate într-un paletar pus la dispozitia clientului
- Pardoseala laminata cu grosimea de 10 mm pentru camerele de zi si dormitoare, cu posibilitatea alegerii de catre client a nuantelor dorite.
- Instalatie electrica din cupru si aparataj terminal (prize si întrerupatoare)
- Reteaua interioara a instalatiei sanitare este integrata în peretii locuintelor.
- Obiectele sanitare sunt de calitate superioara, fabricate de producatori de referinta si dupa standarde moderne. Rezervorul toaletei este încastrat în perete si se poate opta pentru rigola de dus sau cada de dimensiuni mari.
- Usile interioare firma Lake.
- Usile de acces în apartament sunt metalice si securizate.
- Fiecare apartament va avea infrastructura completa pentru climatizare: retea pentru AC, încalzire uniforma prin pardoseala (marca Romstal) cu garantia durabilitatii de 15 ani si centrala proprie.
- Ferestre Salamander cu geamuri tripane pâna la podea si cu excelente proprietati de izolare termica si fonica.
- Terasele si balcoanele sunt proiectate cu sistem termoizolant, cu partitii din sticla securizata, oferind un design modern si liniar.

Regim de inaltime S + P + 10Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (30.215 €)


Suma creditata 171.217

Dobanda 6%

Rata lunara 4.855 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari