Apartamente spatioase cu facilitati si finisaje premium de la 118.000 euro

Sector 1, 1 Mai, Bucuresti

Pret vanzare: €118.000 - €266.730 + TVA

Conceptul de Locuire LUXURIA Residence!

În cadrul LUXURIA Residence, arhitectura moderna si armonia cu natura si zonele de gradini redefinesc luxul urban. Apartamentele sunt într-o gama variata de dimensiuni si pot satisface cele mai exigente asteptari.
Serviciile de Concierge sunt asigurate la cel mai înalt nivel de o echipa dedicata, iar Facilitatile de Sala de Sport cu trainer, Lobby de Business si Loc de Joaca pentru Copii confera siguranta, confort, economie de timp, o viata liniatita, traita cu stil si eleganta.

Din LUXURIA Residence va conectati usor la centrele de interes ale orasului: Metrou 1 Mai, Piata Domenii, Parcul Herastrau, Piata Victoriei, Aeroportul Otopeni.

Structura si resistenta a complexului,

Structura cladirilor este proiectata si realizata la nivelul maxim de siguranta si durabilitate in raport cu zona seismica, natura terenului si stabilitatea in timp a constructiilor.
• Structura verticala este supradimensionata pentru a raspunde nevoii moderne de locuire in spatii interioare deschise, clare, fara grinzi sau stalpi aparenti, fara decrosuri sau nise, asigurand in acelasi timp o stabilitate maxima a structurii in timpul seismelor.
• Structura cu peretii tip diafragme, cu grosimi de minimum 30 cm, executata in sistem continuu - monolit, asigura, impreuna cu pachetul exterior de termosistem si placarea interioara, nivelul de izolare termica si fonica a peretilor clasici cu grosimi de peste 60 cm.
• Structura subterana radier si subsoluri realizate din beton armat monolit – este impermeabilizata in masa si dublata la exterior cu membrana bituminoasa si geotextile, iar la interior cu tencuieli si sape aditivate, asigurand o maxima hidroizolare si stabilitate in timp.
• Structura teraselor, tinand cont de amenajarile si echipamentele tehnice amplasate, expuse permanent variatiilor de temperatura si intemperiilor, este proiectata si etansata hidro, termo si fono izolata cu materiale ce reprezinta cea mai recenta tehnologie.
• Structura balcoanelor, hidro, termo si fono izolata, este realizata ca o extensie a structurii monolit, cu planseul si parape?ii laterali din beton armat si glaf de granit.
• Materialele folosite la realizarea elementelor structurale sunt in concordanta cu ultimele dispozitii europene, otel clasa 500C, beton clasa 30/35 si 40/50 aditivat cu impermeabilizant in masa si zidarii de blocuri ceramice.
• Planseele de tip dala au grosimea si compozitia structurala proiectate astfel incat impreuna cu pachetul de 10 cm format din sapa, polistiren si paviment pozat la partea superioara si placarea cu tencuiala uscata de la partea inferioara sa absoarba si sa anihileze orice vibratie sau zgomot.
• Toate preluarile de ape pluviale se fac in afara planului interior al cladirii, pe fatade, colectand in acelasi timp sifoanele balcoanelor si condensul aparaturii de aer condit?ionat din apartamente, excluzand riscul infiltratiilor accidentale in interiorul cladirii.
Conformarea tuturor acestor exigente in executie si exploatare este asigurata de echipe de monitorizare, coordonare si executie, cu experienta in cele mai prestigioase proiecte rezidentiale realizate, apreciate si certificate la nivel national si european.


• Peretii exteriori sunt executati din caramida eficienta, placati la exterior cu vata
minerala bazaltica si o tencuiala decorativa hidroizolatoare ca protectie a intregii
anvelope.
• Peretii despartitori intre apartamente sunt executati din caramida poroasa eficienta
de 25 sau 30 cm, ranforjati cu plase si stalpi de beton armat, placati pe fata interioara
a apartamentelor cu vata minerala si placati pentru a obtine cea mai buna izolare
fonica.
• Peretii interiori de compartimentare in apartamente sunt proiectati pentru maxima
flexibilitate, din structura metalica etansa si placare dubla pe fiecare fata cu placa
de gips-carton si interior etansat cu vata minerala, astfel incat sa poata asigura cea
mai buna fonoizolatie intre incaperi si totodata flexibilitate in compartimentarea
apartamentului.
• Planseele sunt executate monolit cu restul structurii, inclusiv cu balcoanele si scari,
placate superior cu shape hidroizolate, polistiren si pavement, iar la partea inferioara
cu polistiren extrudat si placi de gips-carton pentru cea mai buna izolare termica si
acustica.
• Hidroizolarea planseelor si peretilor in spatii cu umezeala este asigurata printr-o
cuva etansa de membrana bituminoasa si placaj cu placi speciale armate cu fibra de
sticla, rezistente la umezeala in spatele finisajelor ceramice.
• Tencuielile peretilor in apartamente sunt asigurate in sistem uscat, cu placaj de placi
gips-carton pe profile metalice pozate pe structura cladirii cu benzi de contur hidro si
fonoizolante astfel incat sa permita in spate pozarea si relocarea flexibila a instalatiilor.
• Plintele executate din duropolimer au canale pentru instalatii adaugand un plus de
flexibilitate in extensia sau relocarea instalatiilor, cu precadere a celor electrice si de
curenti slabi, pentru a evita prelungitoarele traditionale deranjante.
• Tamplaria exterioara asigura cele mai generoase vitraje cu accesul luminii naturale
pe intreaga adancime a camerelor de locuit, depasind de doua ori norma standard.
Ferestrele si usile sunt executate din profile de aluminiu durabile cu film protector
anti-zgariere, ranforjate la interior, tip multicamera, avand un coeficient maxim de
izolare termica si fonica. Usile si ferestrele sunt dotate cu o fanta de ventilatie
permanenta si un sistem de blocare a accesului la deschidere de catre copii, prin
sistemul inteligent de inchidere si feronerie.

Modalitate de plata: Fonduri proprii sau credit bancar. SVN Residentialist va asigura suport pentru finantarea achizitiei, prin intermediul departamentului SVN Credit & Financial Solutions, si sprijin în mobilarea si utilarea locuintei în mod economic, eficient si la standarde de înalta calitate, prin intermediul partenerilor nostri.

ELEGANT. SELECT. UNIC - asa poate fi definit Conceptul de Locuire LUXURIA Residence, Certificat BREEAM Excellent, încadrat la Clasa Energetica A+, Concept premiat în cadrul competitiei imobiliare International Property Awards cu distinctia ARCHITECTURE MULTIPLE RESIDENCE si desemnat BEST UPSCALE PROJECT OF THE YEAR de catre publicatia THE TIMES – Investing in Property.LUXURIA Residence este dezvoltata de IMPACT Developer & Contractor S.A., listat la Bursa de Valori Bucuresti, un factor cheie pentru o garantie a lucrului bine facut pe termen lung.

• Usa metalica de acces in apartament, tocul si captuselile reprezinta o dimensiune si comanda speciala, cu performante superioare la anti-efractie, anti-fonare si anti-fum, tip pasiv cu conservare de energie, fete furnir laminate in rama si captuselile laterale din acelasi material.
• Usile interioare comandate la dimensiuni speciale, inclusiv tocul si captuselile, au un design si caracteristici deosebite de durabilitate, fiabilitate si intretinere, sunt protejate cu folie laminata anti-zgariere si dotate cu feronerie si accesorii cu dimensiuni generoase si finisare rafinata, in ton cu toate celelalte accesorii din
apartament.
• Partiul arhitectural al apartamentelor proiectat clar, deschis, fluent, a impus eliminarea pragurilor dintre camere si mascarea tuturor instalatiilor in spatele finisajelor uscate, coborarea parapetilor interiori la ferestre si inlocuirea acestora tot cu tamplarie din profil si sticla termopan laminata tip sub-lumina si racorduri la aparatura executate cu grile estetice.
• Finisajele interioare sunt realizate cu vopsitorii super-lavabile si ecologice, cu mare putere de difuzie a vaporilor, ceea ce permite, alaturi de tencuielile uscate placate, o respiratie naturala a peretilor.
• Pavimentul incaperilor de locuit este asigurat cu parchet triplu-stratificat, pozat flotant, cu fete de furnir natural si cu o maxima durabilitate si numar de raschetari in timp.
• In camerele de baie si bucatarii si balcoane pavimentul este din marmura naturala, debitata cu precizie maxima si tratate cu solutie speciala de impermeabilizare si anti-alunecare. Balcoanele sunt placate cu gresie portelanata imitatie granit cu un coeficient mare anti-alunecare.
• Dotarile din camerele de baie si grupurile sanitare sunt alese sa satisfaca cele mai ridicate pretentii estetice si de functionalitate. Obiectele sanitare, mobilierul si accesoriile au un design ergonomic, durabilitate si fiabilitate, din materiale rezistente la uzura chimica si fizica.
• Bateriile si accesoriile pentru obiectele sanitare sunt alese cu un design inovativ si o tehnologie ce asigura functionalitatea facila, silentioase si o economie de consumuri.

Toate elementele de finisaje si dotare din camerele de baie si bucatarie aparate, obiecte sanitare, cada, dus, lavoar, mobilier, sunt proiectate si executate

Regim de inaltime S + 11Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (47.611 €)


Suma creditata 269.798

Dobanda 6%

Rata lunara 7.650 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari