PROIECT PREMIUM FLOREASCA

Sector 2, Floreasca, Bucuresti

Pret vanzare: €620.300 - €687.900 + TVA

SVN Romania va prezinta un proiect rezidential exclusivist de tip boutique cu arhitectura moderna si finisaje premium, situat intr-un cartier de lux din zona de Nord a Bucurestiului, in imediata proximitate a Parcului Verdi si cu o priveliste unica spre Lacul Floreasca. O zona aerisita, cu aspect boem si bogata in spatii verzi, din care ai acces rapid catre numeroase facilitati urbane, precum zone de business din capitala, institutii de invatamant, centre comerciale, sali de fitness si pilates, mijloace de transport in comun, cafenele si restaurante gourmet, toate pentru a-ti oferi confortul pe care il meriti. Imobilul are o pozitionare strategica, astfel incat sa fii la o distanta mica de Aeroport Otopeni, Autostrazile A3 si A2, Mall Promenada, Pescariu Sports&Spa, Piata Floreasca, Zona corporate Pipera/Aviatiei si statia de metrou Aurel Vlaicu.

Proiectul imobiliar este edificat in mijlocul unei comunitati exclusiviste unde confortul si intimitatea isi dau intalnire cu un stil de viata linistit si rafinat.

Imobilul dispune de 10 unitati rezidentiale de 3 si 4 camere cu suprafete construite intre 198 mp si 226 mp si inaltime libera in interior de 3.05 m. Fiecare apartament beneficiaza de cate doua terase spatioase, una catre Nord si una catre Sud.

Arhitectura imobilului se remarca prin linii simple, moderne, finisaje premium si dotari durabile si eficiente din punct de vedere energetic, precum sisteme Smart Home sau incalzire prin pardoseala Giacomini. Cu o deosebita atentie pentru detalii au fost alese toate finisajele si dotarile:
-tamplarie aluminiu Schuco geam tripan
-ceramica Florim Italia
-parchet 1.4 mm Chevron
-usi intrare Filomuro si usi de interior Barausse Filomuro
-aparate AC Mitsubishi
-baterii Gessi
-fatade ventilate si placaj ceramic, izolatie termica si fonica
-ascensor Schindler ultraperformant
-pereti de sticla
-sistem de parcare cu recunoastere automata
-acces securizat cu videointerfon
-monitorizare video 24/24
-parcare de tip Klaus cu sistem de acces subteran prin citirea placutelor de inmatriculare.

Locatii si Imprejurimi:

Parcurile Verdi, Floreasca, Promenada Mall, World Class Hotel Caro si Promenada, Pescariu Sports&Spa, Liceul Teoretic Jean Monnet, Scoala Olga Gudynn, Gradinita 253, Gradinita Olga Gudynn Floreasca, cele mai exclusiviste restaurante, cafenele si cluburi din zona.

Modalitate de plata: Cash/Credit

Regim de inaltime S + P + 5Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (122.790 €)


Suma creditata 695.811

Dobanda 6%

Rata lunara 19.729 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari