Aviatiei Tower

Sector 1, Aviatiei, Bucuresti

Pret vanzare: €193.000 - €700.000 + TVA

Complexul rezidential Aviatiei Tower este o oaza urbana moderna, situata in inima unei dintre cele mai vibrante si cautate zone din Bucuresti, cartierul Aviatiei. Cu o arhitectura contemporana si finisaje de cea mai inalta calitate, acest ansamblu rezidential reprezinta un simbol al rafinamentului si confortului.

Aviatiei Tower se remarca prin cladiri elegante, cu linii fluide si materiale premium, care imbina perfect functionalitatea cu estetica. Fiecare apartament este proiectat cu atentie la detalii, oferind un ambient prietenos si confortabil, ideal pentru relaxare si trai urban de calitate.

Locatia privilegiata a complexului permite accesul facil catre puncte de interes importante din oras, precum centre comerciale, institutii de invatamant, restaurante si spatii verzi. De asemenea, Aviatiei Tower ofera o varietate de facilitati exclusive, printre care se numara piscine, spatii de recreere, terenuri de sport si zone de relaxare, pentru a satisface cele mai exigente gusturi si nevoi.

In concluzie, Aviatiei Tower reprezinta un loc de rezidenta ideal pentru cei care cauta un stil de viata modern, echilibrat intre confortul caminului si dinamismul urban, intr-o comunitate selecta si exclusivista.

Modalitate de plata: surse proprii
credit

Finisaje exterioare
Fatada ventilata din placi ceramice, 5 mm grosime
Balustrade din sticla
Tâmplarie din aluminiu Schuco, Reynaers, Aluprof

Finisaje internioare:
Produse sanitare marca Vitra&Hansgrohe
Placi ceramice marca Porcelanosa & Marazzi
Parchet triplustratificat

Regim de inaltime P + 11Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (124.950 €)


Suma creditata 708.050

Dobanda 6%

Rata lunara 20.076 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari