Vile Corbeanca Snagov Balotesti

Nord, Corbeanca, Ilfov

Pret vanzare: €279.000 - €330.000

Bine ati venit pe portalul nostru imobiliar www.residentialist.ro, dedicat localitatilor Corbeanca, Balotesti, Snagov si Tunari! Suntem sursa dumneavoastra de incredere pentru toate nevoile dvs. imobiliare in aceste frumoase zone rezidentiale din apropierea Bucurestiului.

Diversitatea noastra de proprietati este impresionanta si se adapteaza tuturor gusturilor si necesitatilor. In oferta noastra veti gasi vile individuale si duplex-uri, cu o varietate de configuratii care includ atat vile pe un singur nivel, cat si vile cu mai multe nivele. Aceste proprietati pot face parte din complexe rezidentiale de lux sau pot fi vandute individual, in functie de preferintele dvs.

Ce ne diferentiaza de alti agenti imobiliari este experienta noastra locala profunda si cunostintele specializate pe care le avem despre aceste localitati. Consultanti nostri nu numai ca au o vasta experienta in vanzarea de proprietati, dar locuiesc si ei in aceste zone, ceea ce le permite sa ofere sfaturi si informatii detaliate despre comunitatile locale, scoli, facilitatile recreative si multe altele.

Avantajele de a alege proprietatea potrivita in Corbeanca, Balotesti, Snagov sau Tunari sunt numeroase. Aceste zone ofera o combinatie unica de liniste si accesibilitate, fiind situate la doar o scurta distanta de Bucuresti si oferind totodata aer curat si un cadru natural frumos. Daca sunteti in cautarea unei locuinte sau a unei investitii imobiliare in aceste zone, suntem aici pentru a va ghida in proces.

Aici, pe site-ul nostru imobiliar, veti gasi cele mai noi listari si oferte de proprietati disponibile in Corbeanca, Balotesti, Snagov si Tunari. Echipa noastra de consultanti imobiliari specializati va va asista in gasirea proprietatii perfecte pentru dvs., luand in considerare bugetul, preferintele si necesitatile dvs.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a incepe calatoria dvs. in gasirea casei de vis in aceste zone minunate. Suntem aici pentru a va oferi experienta imobiliara completa si pentru a va ajuta sa va transformati visul in realitate. Cu noi, gasirea unei proprietati in Corbeanca, Balotesti, Snagov sau Tunari va fi o experienta usoara si placuta.

Regim de inaltime P + 1Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (49.500 €)


Suma creditata 280.500

Dobanda 6%

Rata lunara 7.953 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari