Dorobanti Apartments

Sector 1, Dorobanti, Bucuresti

Pret vanzare: €208.000 - €561.000

Dorobanti Apartments este un complex rezidential premium care aduce o nota de sofisticare si modernitate in peisajul urban al Bucurestiului. Cu o abordare de specialitate si un design complex, acest proiect reprezinta o adevarata bijuterie arhitecturala in inima orasului.

Unul dintre elementele cheie care diferentiaza Dorobanti Apartments de alte complexe rezidentiale este atentia deosebita acordata calitatii. Aici, finisajele sunt de inalta calitate si concepute pentru a rezista timp indelungat, oferind rezidentilor un mediu de trai durabil si confortabil. Complexul pune un accent deosebit pe detalii, iar fiecare aspect al arhitecturii si al amenajarilor interioare este gandit cu atentie pentru a se potrivi stilului de viata modern.

Un alt aspect notabil al Dorobanti Apartments este varietatea de tipuri de apartamente disponibile. Complexul a fost proiectat pentru a satisface o gama larga de cerinte si nevoi ale consumatorilor. De la apartamente spatioase cu multiple camere pana la apartamente mai mici, dar eficient concepute, aici vei gasi cu siguranta locuinta perfecta pentru tine.

Un alt factor de incredere in alegerea unui apartament in cadrul acestui complex rezidential este firma dezvoltatoare, Top Building Corporation. Cu o reputatie de inovator in domeniul constructiilor si o istorie de succes, firma asigura ca proiectul Dorobanti Apartments se va ridica la cele mai inalte standarde de calitate si ca rezidentii se vor bucura de o experienta de neuitat.

Amplasarea ideala in partea central-nordica a Bucurestiului face din Dorobanti Apartments o optiune atractiva pentru oricine cauta un nou camin.
Cu acces facil la Calea Dorobanilor, Parcul Floreasca si alte puncte de interes, locatia ofera un echilibru perfect intre confortul urban si natura generoasa.
Acest complex rezidential se integreaza armonios in peisajul urban, completand stilul de viata modern al Bucurestiului.

Calea Dorobanti este una dintre cele mai vechi strazi din Bucuresti. Aceasta traverseaza cartierul omonim, situat in centrul capitalei, in Sectorul 1.

Zona Dorobanti da tonul in materie de ansambluri rezidentiale noi, cu finisaje moderne. Invecinandu-se la sud cu alta zona de referinta a Bucurestiului, Piata Romana, la nord cu cartierul Primaverii, la est cu Calea Floreasca si la vest cu bulevardul Aviatorilor, zona Dorobanti este una dintre cele mai luxoase zone din Bucuresti.

Dorobanti, o zona selecta in inima capitalei

Cei care-isi doresc sa fie rezidenti in Dorobanti, se pot bucura de priveliste pe care o ofera Parcul Floreasca, avand un loc de joaca special pentru copii. In acest parc se regaseste si o piscina amenajata pentru relaxarea si petrecerea timpului liber. Un alt parc din zona Dorobanti este Parcul George Calinescu.

In aceasta zona se regaseste complexul comercial Mario Plaza Shopping Center. Se regasesc de asemea scoli, gradinite si clinici private.

In Dorobanti se circula usor cu ajutorul transportului in comun. Spatiul este tranzitat de autobuze, inclusi de o linie speciala care ajunge la aeroportul Otopeni; accesul este rapid si datorita liniilor de metrou, magistralele 1 si 2. Astfel, centrul orasului Bucuresti devine accesibil.

Modalitate de plata: Cash
Credit Bancar

Apartamentele sunt prevazute cu finisaje de inalta calitate printre care amintim ceramica de la Marazzi, parchet stratificat si spatii vitrate mari cu tamplarie din aluminiu.
Fiecare unitate dispune de centrala proprie si radiatoare din inox.
Fatada cladirii a fost atent creionata, usi din lemn masiv la intrarea in imobil iar spatiile comune sunt finisate cu piatra naturala.

Regim de inaltime S + P + 4Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (84.150 €)


Suma creditata 476.850

Dobanda 6%

Rata lunara 13.520 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari