Forest Village

Est, Voluntari, Ilfov

Pret vanzare: €114.990 - €499.000

Iti prezentam un nou ansamblu rezidential de succes: Forest Village – format din 10 case individuale, situate pe parter , proiect ce cuprinde o suprafata totala a terenului de 5000 mp.
Forest Village este un ansamblu rezidential ce dispune de toate utilitatile si toate avantajele unui ansamblu privat: racord la canalizare, acces privat cu bariera si post de paza, gaze si curent electric. Drumul de acces este asfaltat.

Ansamblul este situat in localitatea Afumati, la doar 5 minute de Primaria Afumati.

Casele sunt cu 2 sau 3 dormitoare si dispun de 2 bai, bucatarie inchisa, living spatios de 30 mp, terasa splendida de 15 mp acoperita, precum si curte spatioasa de cca 200 mp . Tot în curte vei avea posibilitatea sa parchezi cele doua autotursime in locul special amenajat parcarii.
Aflata Intr-o continua dezvoltare, zona a inflorit in ultimii ani, transformandu-se intr-un cartier curat si linistit , privat de galagia si haosul Bucurestiului dar totodata foarte accesibil pentru orice alte puncte de referinta ale Capitalei, cu centre de echitatie , restaurante, piscine , parcuri si paduri , aer curat si comunitate aleasa , aceasta zona a ajuns sa fie la mare cautare pentru cei care doresc liniste aproape de Bucuresti.

Casele se vand la cheie, cu finisaje de cea mai buna calitate: gresie , faianta, parchet , centrala termica ,termopane si obiecte sanitare si dispun de incalzire in pardoseala , o baie cu cada si o baie cu cabina de dus.

Pentru mai multe detalii si vizionari va rog sa ma contactati.

Modalitate de plata: cash/ credit

Regim de inaltime PValoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (74.850 €)


Suma creditata 424.150

Dobanda 6%

Rata lunara 12.026 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari