Cortina 126

Sector 1, Pipera, Bucuresti

Pret vanzare: €305.910 - €1.156.350 + TVA

SVN Residentialist va ureaza bun venit in Cortina126, un paradis al luxului si rafinamentului, unde fiecare apartament este o expresie a viziunii tale asupra elegantei si confortului.

Situat intr-una dintre cele mai prestigioase zone din Bucuresti, pe strada Erou Iancu Nicolae, acest ansamblu rezidential redefineste conceptul de locuinta exclusivista.

Cu arhitectura emblematica si facilitati high-end, Cortina126 te intampina cu o ambianta sofisticata si spatii generoase, concepute pentru a-ti oferi o experienta de trai fara egal. Aici, conceptul de modern living prinde viata, iar timpul tau liber devine o adevarata placere, incepand chiar de acasa.

Pentru a realiza aceasta viziune, am luat in considerare fiecare aspect al stilului de viata exclusivist: finisajele impecabile, dotarile high-end si, desigur, localizarea privilegiata, alaturi de alte detalii de design de exceptie.

Apartamentele Cortina126 se remarca prin eleganta lor moderna si spatii generoase, iar fiecare detaliu, de la finisaje pana la dotari, este gandit pentru a te impresiona.

Aceasta locatie de exceptie si arhitectura distinctiva transforma fiecare apartament intr-o investitie cu un potential unic, oferindu-ti oportunitatea de a trai la standardele cele mai inalte, in inima unei comunitati selecte si rafinate.

Aici, luxul devine un mod de viata, iar Cortina126 este locul unde visurile tale despre o locuinta perfecta devin realitate.
Cartierul Pipera: confort și facilități sporite

Cartierul Pipera se situează în extrema nord-estică a municipiului București, făcând parte din administrația orașului Voluntari. Orașul Voluntari face parte dintre cele mai exclusiviste zone din împrejurimile Bucureștiului.

Distanța către centrul capitalei este de aproximativ 7-8 km, aspect ce facilitează accesul rapid către punctele de interes în timp ce zona rezidențială rămâne una ferită de aglomerația și poluarea urbană.

Dezvoltatorii imobiliari investesc în cartierul Pipera deoarece reprezintă un spațiu de locuit ideal pentru oamenii de business, aici regăsindu-se multiple spații pentru birouri.

Cei care iau decizia de a realiza o achiziție imobiliară în această zonă, se bucură de confort sporit și condiții excelente în desfășurarea activităților uzuale. De asemenea, facilitățile sunt în pachet complet, în conformitate cu așteptările clienților:

● complex comercial Pipera Plaza cu peste 11 restaurante pentru toate gusturile, magazine mass-market, supermarket-uri, beauty shops, shop-uri de amenajări interioare;
● showroom-uri multiple: Lamborghini, Mercedes-Benz, Porche Pipera, Honda, Toyota;
● centrul comercial Promenada Mall la 10 minute distanță;
● agenții bancare, farmacii, cabinete și clinici private, săli de fitness;
● școli, grădinițe și spații de recreere în natură (Balta Pipera, Pădurea Băneasa, Grădina Zoologică București);
● accesibilitate către Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și Aeroportul „București Băneasa”.

Modalitate de plata: Credit bancar
Surse proprii

Unicitatea fiecarui apartament Cortina126 este data de dotarile high-end si detaliile personalizate derivate din conceptul de design.

FATADA VENTILATA
Am ales o solutie high-end pentru un climat constant in interiorul casei tale. Tehnologia Swisspearl este alegerea care iti ofera confort termic si un spatiu aerisit 24/7.
TAMPLARIE ALUMINIU CU GEAM TRIPAN SCHUCO
Cu un nivel ridicat de izolare termica si fonica, tamplaria cu aluminiu Schuco cu geam tripan combina avantajele functionale cu cele arhitecturale si de design.
CENTRALA DE BLOC
Dormi perfect in noua ta casa. Centrala de bloc cu ventiloconvectoare si radiatoare iti ofera independenta termica, eficienta ridicata si multa caldura cand ai nevoie de
ea.
CLIMA CENTRALIZATA PREMIUM
Sistemul centralizat de climatizare si convectoarele casetate sunt puternice, discrete si creeaza o atmosfera de confort absolut, oricare ar fi vremea de afara.
INCALZIRE IN PARDOSEALA
Diminetile reci de iarna sunt mai frumoase la Cortina126 cu incalzirea uniforma care radiaza de sub picioarele tale. Fiecare apartament este dotat cu incalzire in pardoseala.
USI DE ACCES SECURIZATE
Imbinam perfect atat design-ul placut cat si securitatea exceptionala a apartamentelor, prin usile de acces cu sistem de siguranta. Aducem mai multa
siguranta si stil in viata ta de zi cu zi.
ACCES SECURIZAT CU VIDEOINTERFON
Securitatea apartamentului tau este garantata de videointerfonul HD incorporat, care furnizeaza o imagine clara a vizitatorului la orice ora.
USI INTERIOARE DE TIP FILOMURO
Unul din elementele definitorii ale apartamentelor Cortina126 sunt usile interioare de tip Filomuro. Acestea ofera o izolare fonica si termica excelenta si o rezistenta deosebita in timp.
PLACARI CERAMICE FLORIM
Am adaugat un plus de eleganta designului interior cu ajutorul placilor ceramice premium Florim definite prin calitatea lor recunoscuta, atat la nivel vizual, cat si la nivel tactil.
PARCHET LEMN TRIPLUSTRATIFICAT
Pentru ca finisajele de lux definesc apartamentul ideal, am ales parchetul din
lemn triplustratificat, o alegere eleganta cu rezistenta superioara la variatii de temperatura si umezeala. ROBINETARIE CUSTOMIZATA DANIEL RUBINETTERIE
Design-ul modern si functionalitatea avansata definesc fiecare interactiune cu produsele
Daniel Rubinetterie care doteaza baile si bucatariile Cortina126.
PARCARE SUBTERANA EXCLUSIV, PE 3 NIVELURI
Masina ta este protejata de elementele naturii. Cortina126 pune la dispozitie parcare
subterana pe 3 niveluri, pentru ca tu sa ai acces rapid si sigur la propriul autoturism.
SPATII COMUNE VERZI
Creeaza in fiecare zi momentele care conteaza. Cortina126 va beneficia de spatii verzi
ample, amenajate peisagistic pentru relaxarea ta absoluta.

Regim de inaltime S + 8Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (206.408 €)


Suma creditata 1.169.649

Dobanda 6%

Rata lunara 33.163 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari