BHB Properties

Sector 2, Barbu Vacarescu, Bucuresti

Pret vanzare: €178.000 - €202.423 + TVA

Proiectul nostru reprezinta definitia emblematica a viziunii si filosofiei intregului nostru brand. Este o carte de vizita de gratie arhitecturala, de inovatie, precum si o promisiune de a crea capodopere arhitecturale care nu doar redefinesc dezvolt?rile imobiliare, ci creeaza o emotie care dureaza. Combinand armonios designul contemporan si confortul atemporal, aceste apartamente reprezinta un refugiu privat inundat in lumina naturala, oferind finisaje premium, vedere panoramica si o meticuloasa atentie la detalii.

In inima BHB Avenue isi are locul o gradina urbana de peste 240 mp, o oaza vibranta la dispozitia tuturor rezidentilor. Acest spatiu luminos ofera un refugiu linistit atat pentru relaxare individuala cat si pentru evenimente in cadrul comunitatii, prin imbinarea frumusetii naturale si stilul de viata urban. Este locul perfect pentru a te relaxa, a te conecta cu orasul, si pentru a te bucura de o atmosfera linistita acasa. Totodata exista si o piscina interioara si sala de fitness moderna. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.
Zona Barbu Vacarescu-Floreasca s-a transformat rapid in ultimii ani, prin investii majore in domeniul imobiliar. Investitorii imobiliari au dezvoltat si au tranzactionat in aceasta zona constructii de cladiri de birouri, cel mai scump mall din capitala si cea mai inalta cladire de birouri, Sky Tower. In urma cu ani de zile existau de 10 ori mai putine spatii de birouri iar dezvoltatorii nu aveau in perspectiva terenuri in aceasta zona. Ca urmare a inaugurarii a tot mai multe spatii de birouri in zona s-a observat o crestere a fluxului de trafic, majoritatea dezvoltatorilor mizeaza pe faptul ca aglomeratia poate fi evitata daca se va folosi metroul care este la cateva minute de majoritatea cladirilor din zona. Zona este axata in principal pe investitii in segmental imobiliar, dar in ultimul timp s-a remarcat si interesul catre residential. Potrivit analistilor imobiliari, in zona Barbu Vacarescu-Floreasca- statia de metrou Aurel Vlaicu se regasesc in jur de zece mari proiecte care combina dezvoltarea spatiilor de birouri cu rezindentialul. Mijloace de transport: metrou, ratb (tramvaiul 5) In zona se regaseste parcul Floreasca, lacul Floreasca, parcul Verdi Recreere Mall Promenada Supermarket-uri: Kaufland Floreasca City Center

Modalitate de plata: credit
cash

Apartamentul se preda complet finisat.

HARDWOOD FLORING
Daikin - Thermostat
ERMetikA - Interior doors
Manital - Door Handles
BTCINO - Switches & sockets

Regim de inaltime S + D + P + 10Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (36.133 €)


Suma creditata 204.751

Dobanda 6%

Rata lunara 5.806 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari