Pipera Eins

Sector 1, Pipera, Bucuresti

Pret vanzare: €350.000 - €580.000 + TVA

SVN Romania are placerea de a va prezenta Pipera Eins, un complex de apartamente tip boutique situat intr-unul dintre cele mai prestigioase cartiere din Bucuresti. Acest proiect de exceptie combina arhitectura moderna cu materiale de inalta calitate, oferind rezidentilor standardele germane de trai.

Pipera Eins imbina stilul de viata modern cu un concept de energie sustenabila. Apartamentele beneficiaza de control climatic, tavane inalte si ferestre mari, care asigura o lumina naturala abundenta si o senzatie de spatiu generos. Tehnologia avansata permite ajustarea temperaturii in fiecare camera prin unitati de racire si incalzire in pardoseala, furnizate de un sistem de pompe de caldura pentru apa si sol. Energia geotermala este extrasa din sol prin cateva foraje adanci de sute de metri, folosind un sistem cu pompa de caldura pentru a furniza apa calda, incalzire si racire pentru intreaga cladire intr-un mod foarte eficient.

Performanta sistemului este obtinuta prin utilizarea unei anvelope a cladirii bine izolate, cu o rezistenta termica ridicata, cum ar fi pereti exteriori cu lana minerala de 15 cm, elemente de fereastra din aluminiu cu panouri triple de sticla si izolatie pentru acoperisuri/terase cu o grosime de minim 30/20 cm.

Fiecare apartament este dotat cu izolare fonica, incalzire prin pardoseala, racire prin ventiloconvectoare, terase si balcoane mari. De asemenea, complexul ofera statii de incarcare pentru masini electrice, locuri de parcare exterioare si subterane, si lifturi moderne. Finisajele de calitate includ usi germane cu balamale ascunse, parchet din lemn cu finisaj de stejar, placi ceramice mari, bai echipate cu obiecte sanitare premium si podea ridicata cu placi ceramice mari pentru terase si balcoane.

Va invitam sa descoperiti eleganta si confortul oferite de Pipera Eins. Pentru mai multe detalii si programari, contactati SVN Romania.
Cartierul Pipera: confort si facilitati sporite

Cartierul Pipera se situeaza in extrema nord-estica a municipiului Bucuresti, facand parte din administratia orasului Voluntari. Orasul Voluntari face parte dintre cele mai exclusiviste zone din imprejurimile Bucurestiului.

Distanta catre centrul capitalei este de aproximativ 7-8 km, aspect ce faciliteaza accesul rapid catre punctele de interes in timp ce zona rezidentiala ramane una ferita de aglomeratia si poluarea urbana.

Dezvoltatorii imobiliari investesc in cartierul Pipera deoarece reprezinta un spatiu de locuit ideal pentru oamenii de business, aici regasindu-se multiple spatii pentru birouri.

Cei care iau decizia de a realiza o achizitie imobiliara in aceasta zona, se bucura de confort sporit si conditii excelente in desfasurarea activitatilor uzuale. De asemenea, facilitatile sunt in pachet complet, in conformitate cu asteptarile clientilor:

● complex comercial Pipera Plaza cu peste 11 restaurante pentru toate gusturile, magazine mass-market, supermarket-uri, beauty shops, shop-uri de amenajari interioare;
● showroom-uri multiple: Lamborghini, Mercedes-Benz, Porche Pipera, Honda, Toyota;
● centrul comercial Promenada Mall la 10 minute distanta;
● agentii bancare, farmacii, cabinete si clinici private, sali de fitness;
● scoli, gradinite si spatii de recreere in natura (Balta Pipera, Padurea Baneasa, Gradina Zoologica Bucuresti);
● accesibilitate catre Aeroportul International „Henri Coanda” si Aeroportul „Bucuresti Baneasa”.

Modalitate de plata: Cash
Credit Bancar

Heberger

Finisajele de calitate includ usi germane cu balamale ascunse, parchet din lemn cu finisaj de stejar, placi ceramice mari, bai echipate cu obiecte sanitare premium si podea ridicata cu placi ceramice mari pentru terase si balcoane.

Tehnologia avansata permite ajustarea temperaturii in fiecare camera prin unitati de racire si incalzire in pardoseala, furnizate de un sistem de pompe de caldura pentru apa si sol. Energia geotermala este extrasa din sol prin cateva foraje adanci de sute de metri, folosind un sistem cu pompa de caldura pentru a furniza apa calda, incalzire si racire pentru intreaga cladire intr-un mod foarte eficient.

Performanta sistemului este obtinuta prin utilizarea unei anvelope a cladirii bine izolate, cu o rezistenta termica ridicata, cum ar fi pereti exteriori cu lana minerala de 15 cm, elemente de fereastra din aluminiu cu panouri triple de sticla si izolatie pentru acoperisuri/terase cu o grosime de minim 30/20 cm.

Regim de inaltime S + 3Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (103.530 €)


Suma creditata 586.670

Dobanda 6%

Rata lunara 16.634 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari