Floreasca Lake View

Sector 2, Floreasca, Bucuresti

Pret vanzare: €366.000 - €1.252.000 + TVA

Un proiect exclusivist, de tip boutique , cu o vedere panoramica catre Lacul Floreasca si Parcul Verdi, amplasat in una dintre cele mai ravnite si exclusiviste zone ale Bucurestiului.

Acesta impresioneaza prin arhitectura unica, design-ul elegant, cu spatii generoase si apartamentele ce au o inaltime peste cea standard, suprafete mari vitrate, luminozitate, apartamente smarthome ce vor fi gata sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi, atat din punctul de vedere al materialelor si finisajelor, cat si al locatiei in care se afla.

Finisajele sunt atent alese si executate de echipe formate din specialisti de top in domeniu.

Momentan nu detinem informatii in legatura cu certificatul energetic.

PRETURILE SUNT PLUS TVA.

Pentru mai multe detalii si stabilirea unei vizionari, va rog sa ma contactati.
Liniște și confort în zona Floreasca

Una dintre cele mai cunoscute și mai liniștite zone rezidențiale din nordul Bucureștiului.

Zona Floreasca este caracterizată de construcții imobiliare de tip bloc, care au de la 2 până la 4 etaje, construite în anii 1960.

Arhitectura modernă cu vederi panoramice spre parcul Floreasca și lacul onomim, fațade ventilate precum și finisaje de top sunt principalele particularități ale ansamblurilor rezidențiale de lux care se găsesc în zona Floreasca.

Facilitățile zonei Floreasca

Cei care aleg să investească într-o locuință din Floreasca sunt atrași, în primul rând, de următorul aspect: aceasta este una dintre cele mai verzi zone ale Bucureștiului. Rezidenții au acces la parcul Floreasca, un parc amenajat modern, sistem de iluminat nocturn, cu locuri de joacă pentru copii. În plus, aici poate fi admirat și lacul Floreasca, acesta aflându-se în imediata vecinătate.

Alte facilități pentru rezidenții zonei Floreasca:

● existența școlilor – Liceul C.A. Rosetti, Liceul I.L.Caragiale, Școala cu clasele I-VIII nr.10, Grădinița nr.12;
● restaurante cu specific – Kanpai, Yoshi Sushi & Teppanyaki, Grano, Bone, Refresh, Rawdia;
● cafenele – Edward s Basement, Filicori Zecchini, Costadoro Coffee;
● magazine – Mega Image, Carrefour;
● acces Promenada Mall;
● spitale și clinici private – Spitalul de stat Floreasca, Clinica privată Zetta;
● mijloace de transport în comun – acces la metrou, stația Ștefan cel Mare sau stația Aurel Vlaicu și autobuzele 182 și 135.

Modalitate de plata: Cash/Credit

Finisaje
- In sala de intrare, coridoare, livingroom si dormitoare: pardoseala din lemn tripla tip Bauwerk, Roussetos, placi de pardoseala tip Mirage, Marazzi, vopsea lavabila tip Benjamin Moore, Caparol Premium Latex, Falcon pe pereti si pe tavan.
- In bai: placi de pardoseala si gresie tip Mirage, Marazzi, obiecte sanitare tip Scarabeo, sistem in perete de tip Tece, chiuveta compacta compozit tip Hidrobox, oglinzi cu LED tip Vanita & Casa, sistem modern de scurgere 2 in 1 tip Tece Linus, robinete de baie si sisteme de dus tip Gessi.
- In bucatarii: placi de pardoseala tip Mirage, Marazzi, pardoseli din lemn triplu stratificate de calitate superioara tip Bauwerk, Roussetos.peretele functional va fi acoperit cu placa de gips, rezistent la umiditate RI, pe cadru metalic, vopsea lavabila de tip Caparol Premium Latex, Benjamin Moore, Falcon
- Toate balcoanele exterioare vor fi prevazute cu sisteme de evacuare a apei constand din jgheaburi de ploaie pentru hidroizolare si termoizolare; Placi tip Mirage

Echiparea instalatiilor electromecanice:
-Sistem de incalzire prin pardoseala tip Uponor
-Sistem de incalzire si racire VRF tip Daikin VRV
-Sisteme de iluminare si intrerupatoare si mufe electrice de tip ABB, GEWISS
-Sistem intercom tip ABB
-Infrastructura de cablare a retelei Ethernet pentru tipul de voce ?i date ABB, GEWISS
-Sistem de automatizare tip ABB: iluminat, temperatura, obloane si jaluzele, securitate (intruziune, detectie de fum), electricitate / alimentare, aplicatie mobila (casa poate fi controlata prin aplicatie din interiorul casei dumneavoastra sau prin intermediul unei conexiuni sigure de oriunde in lume)

Regim de inaltime S + P + 5Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (223.482 €)


Suma creditata 1.266.398

Dobanda 6%

Rata lunara 35.906 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari