FIRST ESTATES VILLAS

Sector 1, Pipera, Bucuresti

Pret vanzare: €380.000 - €420.000 + TVA

SVN Residentialist va propune spre vanzare complexul First Estates Villas alcatuit din 20 de vile situat in zona de nord a capitalei zona Pipera.

Dezvoltatorul cu experienta si proiecte finalizate isi propune sa ofere fiecarei familii, un spatiu rezidential select in nordului Bucurestiului, unde designul rafinat intalneste tehnologia ecologica avansata.
Avem 2 tipologii de vile disponibile cu aceeasi suprafata utila de 120 mp, P+1, singura diferenta este datorata de suprafata curtii ce variaza de la 45 mp la 85 mp.

Fiecare vila dispune de 2 locuri de parcare in fata casei , iar complexul este securizat cu acces limitat.
Fiecare vila reflecta angajamentul dezvoltatorului pentru calitate, confort si respect pentru mediu, un stil de viata exclusivist, intr-o comunitate sigura si armonioasa, unde fiecare moment este de neuitat.

Atat in ceea ce priveste materialele de constructii, instalatiile, finisajele, cat si designul interior, am optat pentru colaborarea cu parteneri de prestigiu, recunoscuti la nivel national si international, printre care se numara VEKA, UPONOR, KNAUF si DELTA STUDIO.
Obtinerea certificarii BREEAM* va confirma performantele ecologice ale First Estates Villas, prin respectarea principiilor dezvoltarii sustenabile si a impactului asupra mediului inconjurator. Solutiile si inovatiile implementate reprezinta un avantaj substantial pentru proprietarii si locatarii vilelor, atat din punct de vedere al valorii investitiei, cat si la nivel de eficienta si confort.

In imediata apropiere avem British School, Scoala Americana, Echilibria Montessori Education, Mark Twain, Cambridge si Olga Gudynn.

Accesibilitate: STB: 449, 459, 450, 473, 488, Autostrada A3, Aeroport Baneasa, DN1A.

Centre comerciale si supermarket-uri: Baneasa Shopping City, Pipera Plaza, Jolie Ville, WorldClass

Recreere: Padurea Baneasa, Gradina Zoologica

Termenul de finalizare este noiembrie 2024

Modalitate de plata: Cash/Credit

Delta Studio
Kanuf
Fatada ventila
Panouri Fotovoltaice
Pompe de caldura

Regim de inaltime P + 1Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (74.970 €)


Suma creditata 424.830

Dobanda 6%

Rata lunara 12.046 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari