Brick Lofts

Sector 2, Floreasca, Bucuresti

Pret vanzare: €420.000 - €720.000 + TVA

Brick Lofts este un proiect rezidential premium boutique si unul dintre cele mai importante noi proiecte rezidentiale din nordul Bucurestiului, fiind extrem de atractiv atat prin premisa arhitecturala si de design, cat si prin localizarea sa.
Autentic si elegant prin arhitectura, impunator ca si structura, surprinzator pana in cele mai mici detalii ca design si executie, acesta este un proiect cu o abordare aparte, cu un caracter consistent, artistic.

Brick este expresia vie a unor idei indraznete, un mod de a te distinge prin autenticitate si rafinament.
Liniște și confort în zona Floreasca

Una dintre cele mai cunoscute și mai liniștite zone rezidențiale din nordul Bucureștiului.

Zona Floreasca este caracterizată de construcții imobiliare de tip bloc, care au de la 2 până la 4 etaje, construite în anii 1960.

Arhitectura modernă cu vederi panoramice spre parcul Floreasca și lacul onomim, fațade ventilate precum și finisaje de top sunt principalele particularități ale ansamblurilor rezidențiale de lux care se găsesc în zona Floreasca.

Facilitățile zonei Floreasca

Cei care aleg să investească într-o locuință din Floreasca sunt atrași, în primul rând, de următorul aspect: aceasta este una dintre cele mai verzi zone ale Bucureștiului. Rezidenții au acces la parcul Floreasca, un parc amenajat modern, sistem de iluminat nocturn, cu locuri de joacă pentru copii. În plus, aici poate fi admirat și lacul Floreasca, acesta aflându-se în imediata vecinătate.

Alte facilități pentru rezidenții zonei Floreasca:

● existența școlilor – Liceul C.A. Rosetti, Liceul I.L.Caragiale, Școala cu clasele I-VIII nr.10, Grădinița nr.12;
● restaurante cu specific – Kanpai, Yoshi Sushi & Teppanyaki, Grano, Bone, Refresh, Rawdia;
● cafenele – Edward s Basement, Filicori Zecchini, Costadoro Coffee;
● magazine – Mega Image, Carrefour;
● acces Promenada Mall;
● spitale și clinici private – Spitalul de stat Floreasca, Clinica privată Zetta;
● mijloace de transport în comun – acces la metrou, stația Ștefan cel Mare sau stația Aurel Vlaicu și autobuzele 182 și 135.

De 15 ani dezvoltam proiecte imobiliare sustenabile.


Ne-am ales partenerii pe spranceana si am beneficiat din plin de avantajul experientei lor, companii de renume din arhitectura, inginerie si constructii. De aceea am implementat mereu solutii sustenabile care au oferit confort fata compromisuri.

Orice proiect extraordinar te impresioneaza inca de la prima vedere si apoi reuseste chiar sa-ti depaseasca asteptarile pe masura ce il explorezi. Arhitectura de exceptie, design interior fabulos, finisaje premium.
Nimic nu este intamplator in apartamentul tau. Peretii de compartimentare au indice de izolare acustica sporita, iar inertia termica impiedica racirea lor. Parchetul are aspect de pardoseala si creeaza o estetica in ton cu elementele de metal indraznete, fidele aspectului industrial. Incalzirea în pardoseala face din fiecare pas un rasfat. Climatizarea este ultra silentioasa si iti ofera independenta totala si control separat in fiecare camera.


Traind in Brick vei simti zi de zi ca cea mai buna alegere pe care ai facut-o se numeste începand de acum, ACASA.

Regim de inaltime P + 5Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (128.520 €)


Suma creditata 728.280

Dobanda 6%

Rata lunara 20.649 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari