Belair Lake Pipera

Sector 1, Pipera, Bucuresti

Pret vanzare: €185.000 - €181.500 + TVA

BELAIR LAKE este compus din 3 cladiri si cuprinde 66 apartamente confortabile si spatioase cu suprafete generoase si compartimentari moderne, cu terase mari, cat si o parcare subterana prevazuta cu lifturi ultra moderne, care faciliteaza accesul rapid si usor catre apartamentul propriu. Proiectul se remarca printr-un design modern, cu regim mic de inaltime, care confera un plus de intimitate, liniste si confort, fara zgomotul traficului din oras.
Fiecare apartament are o terasa proprie, care poate fi transformata intr-o mini gradina cu o priveliste superba - oaza de relaxare de acasa, unde puteti petrece timp de calitate cu cei dragi, chiar in mijlocul naturii si puteti admira cerul si un apus de soare superb din intimitatea propriului camin.
Cartierul Pipera: confort și facilități sporite

Cartierul Pipera se situează în extrema nord-estică a municipiului București, făcând parte din administrația orașului Voluntari. Orașul Voluntari face parte dintre cele mai exclusiviste zone din împrejurimile Bucureștiului.

Distanța către centrul capitalei este de aproximativ 7-8 km, aspect ce facilitează accesul rapid către punctele de interes în timp ce zona rezidențială rămâne una ferită de aglomerația și poluarea urbană.

Dezvoltatorii imobiliari investesc în cartierul Pipera deoarece reprezintă un spațiu de locuit ideal pentru oamenii de business, aici regăsindu-se multiple spații pentru birouri.

Cei care iau decizia de a realiza o achiziție imobiliară în această zonă, se bucură de confort sporit și condiții excelente în desfășurarea activităților uzuale. De asemenea, facilitățile sunt în pachet complet, în conformitate cu așteptările clienților:

● complex comercial Pipera Plaza cu peste 11 restaurante pentru toate gusturile, magazine mass-market, supermarket-uri, beauty shops, shop-uri de amenajări interioare;
● showroom-uri multiple: Lamborghini, Mercedes-Benz, Porche Pipera, Honda, Toyota;
● centrul comercial Promenada Mall la 10 minute distanță;
● agenții bancare, farmacii, cabinete și clinici private, săli de fitness;
● școli, grădinițe și spații de recreere în natură (Balta Pipera, Pădurea Băneasa, Grădina Zoologică București);
● accesibilitate către Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și Aeroportul „București Băneasa”.

Modalitate de plata: cash, credit

Regim de inaltime D + P + 2Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (32.398 €)


Suma creditata 183.588

Dobanda 6%

Rata lunara 5.206 lei


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari