Complex Rezidential Oxford Gardens

Sector 1, Pipera, Bucuresti

Pret vanzare: €0

SVN Romania va propune pentru achizitie o proprietate situata intr-un complex rezidential din Orasul Voluntari, care se regaseste printre cele mai luxoase si confortabile ansambluri de pe piata rezidentiala din România, creat pentru a cuceri cei mai pretentiosi consumatori si familiile acestora.

Casele sunt frumos expuse în jurul parcurilor complexului; fiecare proprietate este dezvoltata pe un teren privat de 400 pana la 1300mp, cu gradini si terase mari si, unele dintre ele, cu piscina.

Complexul este construit pe o suprafata de teren generos, care permite strazi mari si cai laterale, precum si locuri de parcare generoase, locuri de joaca pentru copii, precum si gradini mari si frumoase.

Locuinta confortabila pentru familiile oamenilor de afaceri rezidenti de succes care cauta beneficiile urbanului, fara a renunta la confortul oferit de piscina, gradina, locul de joaca pentru copii, servicii exclusive.

Pentru informatii suplimentare va rog sa ma contactati.
Cartierul Pipera: confort și facilități sporite

Cartierul Pipera se situează în extrema nord-estică a municipiului București, făcând parte din administrația orașului Voluntari. Orașul Voluntari face parte dintre cele mai exclusiviste zone din împrejurimile Bucureștiului.

Distanța către centrul capitalei este de aproximativ 7-8 km, aspect ce facilitează accesul rapid către punctele de interes în timp ce zona rezidențială rămâne una ferită de aglomerația și poluarea urbană.

Dezvoltatorii imobiliari investesc în cartierul Pipera deoarece reprezintă un spațiu de locuit ideal pentru oamenii de business, aici regăsindu-se multiple spații pentru birouri.

Cei care iau decizia de a realiza o achiziție imobiliară în această zonă, se bucură de confort sporit și condiții excelente în desfășurarea activităților uzuale. De asemenea, facilitățile sunt în pachet complet, în conformitate cu așteptările clienților:

● complex comercial Pipera Plaza cu peste 11 restaurante pentru toate gusturile, magazine mass-market, supermarket-uri, beauty shops, shop-uri de amenajări interioare;
● showroom-uri multiple: Lamborghini, Mercedes-Benz, Porche Pipera, Honda, Toyota;
● centrul comercial Promenada Mall la 10 minute distanță;
● agenții bancare, farmacii, cabinete și clinici private, săli de fitness;
● școli, grădinițe și spații de recreere în natură (Balta Pipera, Pădurea Băneasa, Grădina Zoologică București);
● accesibilitate către Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și Aeroportul „București Băneasa”.

Modalitate de plata: cas/credit

Oxford Gardens - Proiect dezvoltat de Willbrook

Regim de inaltime P + 1 + M


Telefon
0317 100 200

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari