PIPERA TWO

Sector 1, Pipera, Bucuresti
Proiectul rezidential exclusivist Pipera Two are un regim de înaltime P+3, cu etajul 4 retras.

Pipera Two îmbina perfect vibe-ul efervescent al zonei de nord a Capitalei cu siguranta si intimitatea unui proiect premium.
Pipera Two este aproape de tot ceea ce te intereseaza, fie ca doresti sa fii aproape de birou si sa ai acces la scoli, centre de dezvoltare sau sa te bucuri de shopping.

Cartierul Pipera se situeaza în extrema nord-estica a municipiului Bucuresti, facând parte din administratia orasului Voluntari.
Orasul Voluntari face parte dintre cele mai exclusiviste zone din împrejurimile Bucurestiului.

Distanta catre centrul capitalei este de aproximativ 7-8 km, aspect ce faciliteaza accesul rapid catre punctele de interes în timp ce zona rezidentiala ramâne una ferita de aglomeratia si poluarea urbana.

Pozitionarea avantajoasa, compartimentarea eficienta si design-ul premium al proiectului vor eleva fiecare moment pe care îl vei petrece în noua ta casa.

Constructiile sunt realizate din materiale de constructie eficiente energetic, locuintele vin cu încalzirea prin pardoseala, finisajele premium, terasele de pana la 280 de metri patrati, sistemele de parcare independente automate si semiautomate si statiile de incarcare electrice.


Modalitate de plata: Cash/ Credit
Cartierul Pipera: confort și facilități sporite

Cartierul Pipera se situează în extrema nord-estică a municipiului București, făcând parte din administrația orașului Voluntari. Orașul Voluntari face parte dintre cele mai exclusiviste zone din împrejurimile Bucureștiului.

Distanța către centrul capitalei este de aproximativ 7-8 km, aspect ce facilitează accesul rapid către punctele de interes în timp ce zona rezidențială rămâne una ferită de aglomerația și poluarea urbană.

Dezvoltatorii imobiliari investesc în cartierul Pipera deoarece reprezintă un spațiu de locuit ideal pentru oamenii de business, aici regăsindu-se multiple spații pentru birouri.

Cei care iau decizia de a realiza o achiziție imobiliară în această zonă, se bucură de confort sporit și condiții excelente în desfășurarea activităților uzuale. De asemenea, facilitățile sunt în pachet complet, în conformitate cu așteptările clienților:

● complex comercial Pipera Plaza cu peste 11 restaurante pentru toate gusturile, magazine mass-market, supermarket-uri, beauty shops, shop-uri de amenajări interioare;
● showroom-uri multiple: Lamborghini, Mercedes-Benz, Porche Pipera, Honda, Toyota;
● centrul comercial Promenada Mall la 10 minute distanță;
● agenții bancare, farmacii, cabinete și clinici private, săli de fitness;
● școli, grădinițe și spații de recreere în natură (Balta Pipera, Pădurea Băneasa, Grădina Zoologică București);
● accesibilitate către Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și Aeroportul „București Băneasa”.

Modalitate de plata: Cash / Credit

Materialele de constructii si solutiile tehnice sunt extrem de importante pentru rezistenta, gradul de izolare si comportamentul în timp al locuintei.

Toate compartimentarile interioare sunt realizate din caramida Porotherm de 12 cm grosime.

Usile exterioare au sistem metalic antiefractie. Structura din otel pe care se bazeaza, face ca acest tip de usi sa fie extrem de rezistente, cu o intretinere minima.

Usile interioare au un design modern cu sistem izolator fonic superior. Model de usa reversibila.

Gresia, faianta si obiectele sanitare sunt atent alese de la acelasi furnizor cu design modern care se pot adapta oricarui concept de amenajare interioara.

Regim de inaltime P + 3


Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari