Iris 4 camere 142 mp S + P 500 mp

Vila propusa spre achizitionare a fost preluata si fotografiata, de catre un broker al SVN Romania| Cluj, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara, ce face parte din grupul SVN, brand recunoscut, la nivel mondial, pentru calitatea serviciilor imobiliare oferite.

SVN Romania | Cluj va propune spre achizitie o vila nou construita, in anul 2018, dupa toate rigorile si cu tehnologie specifica. Imobilul este situat in zona Iris.

Structurata in configuratia demisol si parter, constructia va propune la demisol un living, un dormitor, o baie si un dressing, cu un total de aproximativ 50 metri patrati utili, iar la parter un living generos, impreuna cu zona de kitchen si dining, un dormitor, o baie, un dressing si camera tehnica.

Va sunt oferite si mobila de bucatarie si electrocasnicele noi, aflate in garantie. Incalzirea este asigurata de o centrala noua, performanta, pe lemne, cu capacitate de 1000 de litri.

Recent, s-a introdus si gazul pe strada, racordul este la limita proprietatii.

Constructia este prevazuta cu incalzire in pardoseala impartita in mai multe zone de reglare a temperaturii, iar tamplaria este realizata din profile PVC cu geam termopan cu sticla tristrat, sticla fiind mai groasa. Imobilul are clasa energetica B.

Structura este cu fundatii din beton si beton armat, pereti demisol din caramida, cadre din beton armat si zidarie din caramida rigidizata cu samburi si centuri din beton armat, plansee din beton armat peste demisol, scara interioara din beton armat invelita cu lemn, compartimentari interioare cu pereti din zidarie ceramica, acoperis sarpanta din lemn ignifugat, tratat antifungic si antimucegai, termoizolatie vata minerala de 30 cm, cu invelitoare din tabla Bilka.

Termoizolatia fatadelor exterioare s-a realizat cu polistiren Isopor cu grosime de 10 cm si densitate marita, iar finisajul va cuprinde tencuiala decorativa.
Intrarea pe proprietate se va face fie pe poarta de acces pietonal, fie pe poarta de acces auto, proprietatea permitand parcarea a doua autoturisme.

Proprietatea se vinde pentru 300.000 euro.

OBSERVATII:
SVN Romania | Cluj, in calitate de companie imobiliara, care promoveaza acest imobil, incearca sa ofere detalii tehnice, in raport cu situatia reala a proprietatii prezentate, cu amendamentul ca acestea nu constituie sau nu fac parte dintr-o oferta aferenta unui contract.

Datele enumerate in aceasta specificatie, au fost preluate verbal, ca ghid informativ, pentru potentialii cumparatori, in momentul preluarii spre promovare, a imobilului mai sus prezentat, de la apartinatorul de drept, acestea nefiind verificate in amanunt, de noi, pentru a va oferi o garantie. Astfel, toata documentatia va fi verificata, integral, in momentul in care se solicita actele proprietatii, ca si pas premergator contractului de vanzare - cumparare, in cazul in care exista un interes pentru acest imobil.

Daca aveti nevoie de clarificari sau informatii suplimentare, broker-ul care administreaza aceasta oferta, va poate oferi detalii complete.

Nota: Structura acestei prezentari si informatiile mai sus detaliate, nu pot fi preluate, fara acordul scris al SVN Romania | Cluj.

An constructie 2018

Suprafata construita 142 mp

Suprafata utila 142 mp

Regim Inaltime S + P

Etaj S + P

Nr. camere 4 camere

Nr. bai 2

Nr. balcoane 0 balcoane

Tip constructie Vila

Status constructie Finalizat

Teren suprafata 500 mp

Deschidere stradala 17.8 m

Curte Individuala Da

Disponibila incepand cu 2023-02-02

Judet Cluj

Oras/ Sector Cluj-Napoca

Zona Iris

Gps lat 46.801811

Gps lng 23.599560

Nr. terase 1

Clasa energetica 2

Geamuri termopan

Parchet

Apa

Acoperis tabla

Gresie

Gaz

Faianta

Plansee beton

Parcare in curte

Incalzire centrala termica

Fosa septica

Detector de gaze

Spatiu de depozitare

Termoizolatie

Curent electric

Gradina

Vila Noua - Zona verde

Proprietate vanduta

Cod: REV2001425

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari