Iris 4 camere 120 mp P 720 mp

Imobilul propus spre achizitionare a fost preluat si fotografiat de catre un broker al SVN Romania | Cluj, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara, ce face parte din grupul SVN, brand recunoscut, la nivel mondial, pentru calitatea serviciilor imobiliare oferite.SVN Romania I Cluj va ofera spre vanzare o casa individuala in zona Iris, la 1 minut de Auchan Iris si 15 minute de centrul orasului Cluj-Napoca.

Edificata pe un teren de 720 mp, este o constructie pe un singur nivel, cu suprafata utila de 130 mp.

Casa a fost renovata in anul 2013 atat in interior, cat si in exterior, fiind foarte bine intretinuta.

Este o casa spatioasa si luminoasa, construita pe o fundatie solida din beton, cu zidarie din caramida si acoperis din tigla.

Compartimentarea acesteia este: zona de zi, formata din living, zona de dinning, bucatarie, camara de alimente si 2 bai, 3 dormitoare si o terasa generoasa, cu vedere spre curtea interioara. Din living avem acces direct in exterior, pe terasa si gradina.

Alaturat casei se afla garajul incalzit si un spatiu de depozitare. Gradina are o varietate de pomi fructiferi.
Se vinde mobilata total, cu exceptia catorva obiecte cu valoare sentimentala si utilata partial.

Daca va doriti o casa care sa va ofere confort, siguranta si intimitate, va invit la vizionare, unde veti descoperi si alte beneficii ale proprietatii.
SVN Romania | Cluj, in calitate de companie imobiliara, care promoveaza acest imobil, incearca sa ofere detalii tehnice, in raport cu situatia reala a proprietatii prezentate, cu amendamentul ca acestea nu constituie sau nu fac parte dintr-o oferta aferenta unui contract.

Datele enumerate in aceasta specificatie, au fost preluate verbal, ca ghid informativ, pentru potentialii cumparatori, in momentul preluarii spre promovare, a imobilului mai sus prezentat, de la apartinatorul de drept, acestea nefiind verificate in amanunt, de noi, pentru a va oferi o garantie. Astfel, toata documentatia va fi verificata, integral, in momentul in care se solicita actele proprietatii, ca si pas premergator contractului de vanzare - cumparare, in cazul in care exista un interes pentru acest imobil.

Daca aveti nevoie de clarificari sau informatii suplimentare, broker-ul care administreaza aceasta oferta, va poate oferi detalii complete.

Nota: Structura acestei prezentari si informatiile mai sus detaliate, nu pot fi preluate, fara acordul scris al SVN Romania | Cluj.

An constructie 1980

Suprafata construita 160 mp

Suprafata utila 120 mp

Regim Inaltime P

Etaj P

Nr. camere 4 camere

Nr. bai 2

Nr. balcoane 0 balcoane

Tip constructie Casa

Status constructie Finalizat

Amprenta la sol 70

Teren suprafata 720 mp

Curte Individuala Da

Disponibila incepand cu 2023-09-16

Judet Cluj

Oras/ Sector Cluj-Napoca

Zona Iris

Gps lat 46.797440

Gps lng 23.606141

Clasa energetica 2

Anexa

Geamuri termopan

Telefon

Parchet

Apa

Acoperis tabla

Gresie

Gaz

Faianta

Garaj

Incalzire sobe

Parcare in curte

Incalzire centrala termica

Renovat recent

Termoizolatie

Internet Wireless

Cablu TV

Gradina

Pod

Casa Individuala - Zona Iris

Proprietate vanduta

Cod: REV2001539

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari