Mogosoaia 12 camere 765 mp P + 2 1200 mp

Vila este amplasata pe un teren in suprafata de aproximativ 1200 mp, situat la 100m sud de intersectia acesteia cu Soseaua Bucuresti - Targoviste, avand in vecinatati padurea, complexul FRF, lacul si Palatul Mogosoaia. Terenul are forma unui patrulater neregulat, cu deschiderea de aproximativ 25 m spre strada si adancimea de aproape 50 m.
Constructia vilei a inceput in primavara lui 2010, dupa realizarea unui proiect architectural complex, iar in august 2011 proprietarii se mutau in noua lor locuinta.
Cuvintele care descriu cel mai bine aceasta vila sunt: calitate, spatiu, lumina, finete, precizie, organizare, eficienta. Toate spatiile si functionalitatile au fost riguros planificate, astfel ca niciun detaliu nu este scapat din vedere. De asemenea, cadrul natural este spectaculos, cu mult VERDE.
Vila are o suprafata construita desfasurata (totala) de 765,2 mp si este construita pe structura: demisol, parter, etaj 1 si etaj 2 retras. Suprofata construita la sol este de 249,6 mp.
Vila este construita din materiale de ultima generatie, avand termosistem grafitat, incalzire in pardoseala pe toata suprafata, sistem vacuum cleanear, ceramica din Spania si Italia, tamplarie cu sistem pentacameral, panouri solare, sistem automat irigatii, etc. Imobilul este racordat la reteaua de gaze naturale, electricitate, canalizare, TV/internet/telefonie, sistem alarma. Incalzirea si apa calda se efectueaza vara cu panouri solare, producand in zilele insorite mai multa apa calda decat se poate consuma. Sistemul de incalzire ambientala este prin pardoseala pe toata suprafata casei, baile avand in plus calorifere tip port-prosop. Inaltimea camerelor este de 3 m, iar tavanele sunt acoperite cu rigips. Accesul pe proprietate se face pe doua porti auto de 6 m latime, actionate prin telecomanda. Garajul este prevazut, de asemenea, cu porti automate. Parcajul exterior permite incadrarea a patru masini.
Demisolul - la demisol sunt amplasate: parcajul, sala pentru gimnastica individuala, spatii pentru hobby: studio muzica si crama, spatii tehnice si auxiliare (centrala termica, hidrofor, spalatorie, pivnita, debarale etc.).
Parterul - accesul locatarilor se realizeaza prin intermediul unui podest exterior acoperit ai a unui vestibul situat la fatada principala sud-est (spre strada). Adiacent vestibulului sunt amplasate: un birou orientat spre fatada sud-est (Si beneficiind de acces direct de pe terasa exterioara acoperita), un grup sanitar de serviciu, precum si holul parter (holul scarii).Un acces de serviciu a fost prevazut in zona centrala a fatadei nord-est, direct in casa scarii, la nivelul podestului intermediar (intre demisol si parter). Din holul parter se accede in living room. Acesta este orientat atat spre sud-vest (directie preferentiala din punct de vedere al insoririi directe), cat si spre nord-vest, cu perspectiva spre amenajarile peisagere si spre zona plantata din vest. Avand o suprafata ampla, living room-ul este zonificat pentru principalele subfunctiuni diurne (zona de biblioteca-studiu, zona pentru relaxare, loc de luat masa). in zona de nord si nord-est a parterului (beneficiind de lumina constanta), au fost amplasate bucataria si dependintele aferente acesteia (camara, debara). Atat din bucatarie cat si din living se poate iesi pe terasa partial acoperita - partial descoperita, situata la fatada nord-vest si de aici, se poate cobora in gradina cu caracter mai intim, din spatele locuintei.
Etajul 1 - cuprinde zona nocturna a locuintei. Au fost amplasate patru dormitoare mari, accesibile din holul de etaj. Doua dormitoare pentru copii au fost prevazute in zona de sud-est a etajului, beneficiind de insorire directa la orele diminetii. Dormitorul principal (master bedroom) a fost amplasat in zona de nord-vest a etajului, orientat spre gradina din spatele locuintei si prevazut cu o terasa cu dimensiuni remarcabile. in zona de nord-est a etajului, a fost amplasat un dormitor de oaspeti, cu folosinta ocazionala. Dormitoarele pentru copii au o baie comuna, cu acces din holul comun copiilor. Celelalte doua dormitoare sunt prevazute cu bai individuale (cu acces direct din dormitorul respectiv). Toate baile sunt echipate complet (cada de baie sau dus, lavoar, vas wc). Baile au luminare si ventilare directa, fiind situate in special la fatada nord-est.
Baia aferenta dormitorului principal (master bedroom) este preazuta cu cabina separaa de dus si sauna. Pe traseul de acces spre dormitorul principal a fost intercalat un dressing cu suprafata ampla.
Etajul 2 - la nivelul terasei circulabile peste etajul 1, a fost prevazut un etaj 2 restrans. Etajul 2 cuprinde: scara de acces la terasa, o camera de relaxare si o terasa enorma enorma, de circa 135 mp.
Racordarea locuintei cu terenul se realizeaza prin intermediul unor terase avand pardoselile la cote intermediare intre cota 0.00 (parterul locuintei) si cotele terenului amenajat. Terasele cuprind: dalaje decorative, trepte, jardiniere, elemente de ambianta, iluminat decorativ.
Investitia cuprinde de asemenea lucrari de amenajare generala a terenului, alei carosabile si pietonale, retele si constructii aferente acestora, Imprejmuiri, spatii verzi. Amenajarile peisagere (plantatii cu arbori, arbusti decorativi, înierbarea terenului, plantatii florale si iluminat decorativ) au fost realizate ulterior lucrarilor de constructii, in baza unui proiect intocmit de un arhitect peisagist.

An constructie 2001

Suprafata construita 800 mp

Suprafata utila 765 mp

Regim Inaltime P + 2

Etaj P + 2

Nr. camere 12 camere

Nr. bai 5

Nr. balcoane 5 balcoane

Tip constructie Vila

Status constructie Finalizat

Teren suprafata 1200 mp

Curte Individuala Da

Disponibila incepand cu 2023-04-10

Judet Ilfov

Oras/ Sector Nord

Zona Mogosoaia

Gps lat 44.536136

Gps lng 25.986133

Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (148.500 €)


Suma creditata 841.500

Dobanda 6%

Rata lunara 23.586 lei

Broker Imobiliar

Florin Drutu , Consultant imobiliar Vezi toate proprietatile

0317100200

Mogosoaia FRF - casa in stil mediteranean

Pret vanzare
990.000 €

Telefon Consultant imobiliar
0317100200

Cod: REV2000781

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari