Toma Boutique este o dezvoltare rezidentiala premium, compusa din 36 unitati rezidentiale, cu o amplasare deosebita: in Brasov, central, pe strada Toma Ionescu, la doar 800m de Parcul Central.

Cu un numar limitat de apartamente, dezvoltarea detine, in componenta sa, unitati cu 1, 2 si 3 camere camere, dispuse intr-un imobil construit pe un regim de inaltime de S+P+3, care ofera un nou sens conceptului de confort, prin imbinarea perfecta dintre arhitectura moderna, simpla, cu eleganta zonei de amplasare.

Design Exterior | Toma Boutique este reprezentat de un imobil cu regim de inaltime scazut, fiind dispus pe S+P+3, conceput cu balcoane si terase cu suprafete generoase, ce ofera posibilitatea de a va bucura de intimitate, datorita numarului scazut de apartamente si, totodata, de o priveliste deosebita, aferenta zonei de amplasare a dezvoltarii.

Concepute astfel incât sa ofere un grad de confort maxim, apartamentele dispun de un design modern si de finisaje calitative, avantajul major fiind acela al pozitionarii si al view-ului de care dispun. Acestea detin suprafete utile cuprinse intre 42 si 91 mp, cu balcoane si terase, ale caror suprafete se incadreaza intre 5 si 31 mp, fiind ideale pentru a oferi o stare de relaxare deplina, acasa.

Cu o atentie deosebita acordata zonelor de locuit, am conceput interioarele apartamentelor, care detin o inaltime de 2,70m, cu spatii bine gandite, din punct de vedere practic, optimizate de o asa maniera, pentru a oferi experiente unice, celor care vor alege ca Toma Boutique sa le devina Acasa.

Zona de subsol a imobilului gazduieste spatiul aferent parcarilor, cu acces direct la lift, natura ergonomica a fiecarui detaliu ce tine de aceasta dezvoltare rezidentiala, oferindu-va, fara nicio indoiala, confortul de care doriti sa beneficiati. Detii masina electrica? Complexul detine statie de incarcare, pentru aceasta.

Realizand armonia perfecta, între pozitionarea de top, arhitectura cl?dirii ?i materialele de finisare folosite, ne dorim ca Toma Boutique sa ofere, viitorilor sai rezidenti, locul perfect, in vederea mentinerii stilului de viata deja ales: acela de a fi unici, in raport cu tot ceea ce-i inconjoara.

Pozitionarea complexului, in zona de centru a orasului ofera, celor care prefera sa fie aproape de pricipalele atractii turistice ale Brasovului, posibilitatea de a locui la doar câteva minute distanta de acestea, aspect mai mult decât interesant si pentru cei care doresc sa achizitioneze in scop investitional, cu posibilitatea de exploatare ulterioara a proprietatii, mai ales prin prisma faptului ca dezvoltarile rezidentiale, pe zona de centru a orasului, sunt din ce in ce mai rare.


Credit Bancar | Pentru persoanele care doresc sa achizitioneze un imobil, in cadrul Toma Boutique, prin intermediul unui credit bancar, oferim consultanta gratuita, de specialitate, in vederea obtinerii unui credit, astfel incât, potentialul cumparator, va primi oferte personalizate, de la mai multe banci partenere.

Toma Boutique este promovat, in regim de exclusivitate, de catre compania imobiliara SVN ROMANIA | Brasov.

Ce implica acest aspect?

1.Nu vei plati onorariu de intermediere.
2.Vei beneficia de servicii imobiliare, la cel mai inalt nivel, atat pentru obtinerea de informatii, cu privire la finisaje&dotari, cat si in procesul de tranzactionare.

Interesat de Toma Boutique? Poti deveni rezident, aici, incepand cu iunie, 2024.

An constructie 2024

Suprafata construita 140.36 mp

Suprafata utila 90.58 mp

Suprafata terasa 22.36

Regim Inaltime 3 / 3

Etaj 3

Nr. camere 3 camere

Nr. bai 2

Nr. balcoane 0 balcoane

Confort 1

Compartimentare Decomandat

Tip constructie In bloc

Status constructie Nefinalizat

Disponibila incepand cu 2024-04-01

Judet Brasov

Oras/ Sector Brasov

Zona Centru

Gps lat 45.650511

Gps lng 25.599577

Complex rezidential Toma Boutique

Internet prin fibra optica

Interfon

Cablu TV

Internet Wireless

Curent electric

Internet prin Dial-Up

Geamuri termopan

Parchet

Apometre

Boxa

Gresie

Telefon

Loc parcare subteran

Faianta

Gaz

Incalzire prin pardoseala

WC serviciu

Aer conditionat

Lift

Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (50.460 €)


Suma creditata 285.943

Dobanda 6%

Rata lunara 8.108 lei

Broker Imobiliar

Marina Gavrila , Consultant imobiliar Vezi toate proprietatile

0730177221

Toma Boutique - Pozitionare Centrala

Pret vanzare + TVA
336.403 €

Telefon Consultant imobiliar
0730177221

Cod: REA1013371

Proprietati similare

Brasov, Brasov, Tractorul

3 camere cu loc parcare subteran inclus

82.2 mp 3 2021

320.000 EUR

Detalii

Brasov, Predeal, Clabucet

3 camere cu loc parcare subteran inclus

111 mp 4 2008

325.000 EUR

Detalii

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari