Apartamentul propus este parte integranta dintr-un concept aparte de dezvoltare rezidentiala high end, format din doar 30 unitati rezidentiale, cu o amplasare deosebita, pe Drumul Poienii, chiar langa Rezervatia Naturala Warthe.

Dezvoltarea are la baza o viziune ce pune rezidentii pe primul loc, complexul fiind construit la cele mai exigente standarde structurale. Astfel, ansamblul reprezinta un nou stil de viata unic, ce imbina elementele naturale spectaculoase, cu detalii de excelenta si rafinament.

Apartamentul este dispus pe 4 camere, dupa cum urmeaza:

-Zona de zi, formata din living si dinning, in suprafata de 32 mp utili. Dinning-ul detine masa pentru 6 persoane, extensibila. Aceasta zona beneficiaza de suprafete vitrate ample, cu view impresionant catre Tampa si catre oras. Din living exista acces direct catre terasa, in suprafata de 70 mp. Balustrada aferenta terasei este din sticla, fiind special conceputa pentru ca, din living sa se poata admira privelistea impresionanta, catre oras si Rezervatia naturala Warthe.

-Zona de noapte, acesta fiind compusa din 3 dormitoare, doua dintre ele cu dressing-uri proprii. Fiind dotate cu draperii de tip blackout (dublate), cu saltele si perne la standard hotelier, acestea sunt ideale pentru a beneficia de un somn odihnitor. Unul dintre dormitoare dispune de acces la terasa, aceasta fiind orientata spre Rezervatia Naturala Warthe, care se afla la 4 metri distanta, diminetile si serile petrecute aici fiind, astfel, perfecte.

-Bucataria, dotata si mobilata, a fost proiectata si executata de KUXA, aceasta detinand electrocasnice incorporate BOSCH, existand frigider, cuptor cu convectie, cu microunde si masina de spalat vase. Din dotare este nelipsit espressor-ul. Pentru confortul maxim al viitorilor locatari, este asigurata inclusiv partea de vesela.

-Cele doua bai, una dintre ele detinand cabina de dus construita (rigola si perete de sticla) iar una cu cada free standing. Ambele detin aerisire si, implicit, iluminat naturale.

-Proprietatea beneficiaza de: sistem smart home, pentru reglarea temperaturii ambientale, incalzire in pardoseala, ventilo-convectoare in pardoseala, pentru zona aferenta suprafetelor vitrate, centrala individuala, amplasata in afara ariei personale de locuit (in camera tehnica, de pe casa scarii).

-Apartamentul dispune de 2 locuri de parcare, subterane si o boxa, accesul de aici, facandu-se cu lift-ul.

Particularitatile ansamblului sunt privelistea de care dispune si, totodata, proximitatea fata de Poiana Brasov si centrul orasului. Diversitatea de ambiante, cu spatii deschise/inchise, cu umbre/lumina, protectia vizuala si cea sonora, impreuna, ofera o atmosfera asociata cu ansamblurile de vacanta, de tip resort, ceea ce ne-am dorit, datorita amplasarii.

Complexul gazduieste o gradina engleza, vegetatia folosita in proiect, fiind adaptabila si usor de intretinut, aceasta urmand a facilita trecerea din urban, in starea de deconectare.

Fiind amplasat, strategic, la 2 km de Livada Postei si 9,5 km de Poiana Brasov, complexul se adreseaza persoanelor care-si doresc un apartament deosebit si nu doar un spatiu de locuit.

Apartamentul este situat la doar cateva minute distanta de Piata Sfatului acesta detinand dotari si finisaje premium, ideale pentru un stil de viata aparte, in cadrul unui complex rezidential de referinta.

Dotari precum: sistem smart control, pentru temperatura ambientala, terase cu pardoseala flotanta, pentru igienizarea periodica, izolatia exterioara, executata, in totalitate, din vata bazaltica, incalzirea in pardoseala, convectoarele in pardoseala, in zona suprafetelor vitrate ample, locurile de parcare subterane, cele doua lift-uri, gradina engleza, statia pentru incarcare auto electrice, monitorizarea video, s.a.m.d. sunt elemente care, cu siguranta vor oferi un maxim de confort, viitorilor locatari.

Nota:

Pretul de inchiriere este de 1900 euro+TVA.
La incheierea contractului se solicita o garantie cu valoarea a doua chiiri lunare.

An constructie 2020

Suprafata construita 175 mp

Suprafata utila 122 mp

Suprafata terasa 70

Regim Inaltime 3 / 3

Etaj 3

Nr. camere 4 camere

Nr. bai 2

Nr. balcoane 0 balcoane

Confort 1

Compartimentare Decomandat

Tip constructie In bloc

Status constructie Nefinalizat

Disponibila incepand cu 2024-01-16

Judet Brasov

Oras/ Sector Brasov

Zona Warthe

Gps lat 45.646334

Gps lng 25.576838

Nr. terase 2

Clasa energetica 1

Supraveghere 24/7

Sistem de alarma

Interfon

Internet prin fibra optica

Curent electric

Supraveghere video

Internet Wireless

Internet prin cablu

Cablu TV

Geamuri termopan

Parchet

Apometre

Gresie

Telefon

Loc parcare subteran

Faianta

Gaz

Incalzire proprie

WC serviciu

Mobilat

Aer conditionat

Bucatarie mobilata

Lift

Priveliste Deosebita - Drumul Poienii

Proprietate inchiriata

Ai o proprietate similara? Vinde-o cu noi.
Vinde apartament

Cod: REA1010735

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari