Centru 12 camere 900 mp D + P + 2 + M 2090 mp

SVN Romania Brasov va propune spre achizitionare o proprietate, situata in Bran, Predelut. Aceasta dispune de 10 camere, 7 fiind cu pat matrimonial, 2 duble si un apartament studio.

Aceasta este dispusa pe 4 nivele, dupa cum urmeaza: parterul este alocat restaurantului, cu o capacitate de 32 de locuri si zonei de bar, accesul aici facandu-se atat din interiorul vilei, cat si separat. Beneficiind de izolare fonica, de un sistem de ventilatie adecvat si un sistem audio-video performant, precum si de un mobilier comod si elegant, spatiului i se poate da si destinatia de centru de conferinte, dotarile permitand acest lucru.

Primul etaj gazduieste zona de zi, care este formata dintr-un living cu suprafata generoasa, in centrul caruia se regaseste un superb semineu functional. Acesta are acces la doua terase si, de asemenea, catre curtea din spate a vilei, unde se afla un superb foisor. Living-ul ofera posibilitatea de organizare a doua evenimente simultan aici, la fel ca si in restaurant, existand sistem audio-video de calitate, mobilier de calitate cu posibilitatea de a servi masa, precum si o zona de canapele pentru relaxare.

Camerele sunt dispuse pe partea superioara a vilei, o mare parte dintre ele beneficiind de terase proprii, marele atuu fiind dat de suprafetele generoase de care beneficiaza si, mai ales, de mobilierul, din lemn masiv, din dotare.

Proprietatea este ideala pentru exploatare, aceasta detinand si o suprafata considerabila de teren si, de asemenea, de locuri de parcare. Bran, impreuna cu localitatile din jur, este leaganul turismului rural romanesc. Asezat la intrarea in culoarul Bran-Rucar, acesta este pretuit pentru frumusetile naturii inconjuratoare, fiind o statiune in plina dezvoltare, centru national al turismului rural, ecologic si cultural.

Branul beneficiaza de un sit natural deosebit, apropierea muntilor Piatra Craiului si de proximitatea de toate localitatiile din imprejurime, de un specific traditional de mare valoare. Situat intr-un loc pitoresc, la 24 de km de Brasov pe DN 73, care uneste Brasovul de Campulung Muscel, Branul gazduieste vile noi, construite incepand cu anul 2000 dar si case vechi, cu grija amenajate, permanent pregatite pentru oaspeti, care ofera turistilor zile de neuitat. Un important punct de atractie turistica o constituie castelul cu acelasi nume, monument arhitectonic de mare valoare istorica.

Aici inchirierea cu caracter turistic aduce un venit substantial, Branul beneficiind, astfel, de sezon turistic pe intregul an.

SVN Romania | Brasov, in calitate de companie imobiliara, care promoveaza acest imobil, incearca sa ofere detalii tehnice, in raport cu situatia reala a proprietatii prezentate, cu amendamentul ca acestea nu constituie sau nu fac parte dintr-o oferta aferenta unui contract.

Datele enumerate in aceasta specificatie, au fost preluate verbal, ca ghid informativ, pentru potentialii cumparatori, in momentul preluarii spre promovare, a imobilului mai sus prezentat, de la apartinatorul de drept, acestea nefiind verificate in amanunt, de noi, pentru a va oferi o garantie. Astfel, toata documentatia va fi verificata, integral, in momentul in care se solicita actele proprietatii, ca si pas premergator contractului de inchiriere, in cazul in care exista un interes pentru acest imobil.

Cand alegeti SVN, determinati mobilizarea intregii organizatii de experti SVN si a retelei noastre de incredere, in sensul actiunii in numele dumneavoastra.
Aceasta Retea de Valori Comune reprezinta elementul distinctiv al SVN .
Daca aveti nevoie de clarificari sau informatii suplimentare, broker-ul care administreaza aceasta oferta, va poate oferi detalii complete.

Nota: Structura acestei prezentari si informatiile mai sus detaliate, nu pot fi preluate, fara acordul scris al SVN Romania | Brasov.

An constructie 2005

Suprafata construita 1100 mp

Suprafata utila 900 mp

Regim Inaltime D + P + 2 + M

Etaj D + P + 2 + M

Nr. camere 12 camere

Nr. bai 14

Nr. balcoane 5 balcoane

Tip constructie Vila

Status constructie Finalizat

Amprenta la sol 375

Teren suprafata 2090 mp

Deschidere stradala 40

Curte Individuala Da

Disponibila incepand cu 2024-01-31

Judet Brasov

Oras/ Sector Bran

Zona Centru

Gps lat 45.512832

Gps lng 25.363221

Nr. terase 1

Geamuri termopan

Telefon

Parchet

Apa

Acoperis tabla

Gresie

Gaz

Faianta

Canalizare

Plansee beton

Parcare in curte

Incalzire centrala termica

Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (97.500 €)


Suma creditata 552.500

Dobanda 6%

Rata lunara 15.665 lei

Broker Imobiliar

Daniel Aioanei , Consultant imobiliar Vezi toate proprietatile

0730177111

SVN Romania Brasov: Pensiune in exploatare

Pret vanzare
650.000 €

Telefon Consultant imobiliar
0730177111

Cod: REV2001637

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari