Zamora 22 camere 918 mp D + P + 2 700 mp

Proprietatea propusa spre achizitionare a fost preluata si fotografiata, de catre un broker al SVN Romania | Brasov, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara, ce face parte din grupul SVN, brand recunoscut, la nivel mondial, pentru calitatea serviciilor imobiliare oferite.

LOCALIZARE:

Proprietatea este situata in Busteni, judetul Prahova, si se afla la 50 de metri de Telecabina Busteni, 5 minute distanta de Manastirea Caraiman, 45 de minute de Cascada Urlatoarea, 10 minute de partia de ski Kalinderu si in imediata apropiere a punctului de incepere a traseelor montane (Jepii Mici, Jepii Mari).


DESCRIERE:

Proprietatea dispune de 19 camere duble si un apartament cu 2 camere, toate mobilate, cu baie proprie, TV, minifrigider,
2 bucatari proprii, utilate complet, exclusiv pentru turisti, din care una de vara, iar livingul/ sala de mese (de 90 mp) poate gazdui aproximativ 40 de persoane.
In curtea din spate, in suprafata de aproximativ 150 mp, regasim o terasa semideschisa, unde se afla gratarul si un loc de joaca pentru copii (trambulina, tobogan, diverse jucarii de exterior, carti pentru copii) si parcare proprie (aproximativ 15 locuri).


DATE TEHNICE:

Imobilul este dispus pe un regim de inaltime D+P+2E, compartimentarea acestuia fiind dupa cum urmeaza:


DEMISOL:

In suprafata de 240 mp, aici regasim spatii locative, cu ferestre de dimensiuni normale, si spatii tehnice.

- 7 camere cu baie proprie,
- camera relaxare/ joaca copii,
- camera tehnica,
- camera centralei.

PARTER:

Pe acest nivel, cu suprafata utila de 240 mp, regasim zona administrativa(receptia), sala de mese, aceasta avand acces la bucatarie, toalete duble.
Tot pe parter, regasim o camera, cu baie proprie.

Personalul este acomodat intr-un apartament, dispus pe doua niveluri, cu scara interioara, cu acces din receptie si din exteriorul imobilului care contine, la etaj, 3 dormitoare cu baie proprie si la parter, un living, bucatarie si baie.
Acest apartament are cenrala termica proprie.

ETAJ 1:

Etajul, cu suprafata utila de 240 mp, gazduieste 5 dormitoare, fiecare cu baie proprie si balcon si un spatiu conceput cu destinatia de lounge.

ETAJ 2:

Cu o suprafata utila de 240 mp, etajul detine 5 camere, fiecare cu baie si balcon proprii si un apartament, semidecomandat, cu baie si balcon

FINISAJE:

Deschisa in anul 2017, proprietatea are o structura din beton si BCA cu izolatie sistem Apla de 10 cm si densitate de 80.
Imobilul a beneficiat de renovari interioare in decursul anilor 2020 si 2021 pentru a fi mentinuta la un grad sporit de confort si aspect estetic.


DOTARI:

- 2 centrale termice pe gaz de 55 Kw fiecare; repartitoare pe fiecare nivel, capete termostate in fiecare camera,
- tamplarie PVC, cu geam termopan;
- curent electric;

AVANTAJE:

- zona de interes turistic;
- acces facil;

IMPREJURIMI:

Vila este situata intr-o zona de vile și pensiuni, accesul fiind unul facil .
Accesul auto, pana la cele mai importante obiective turistice se poate face in cca. 10 minute.

OBSERVATII:

Zona turistica de interes inalt.
Proprietatea este functionala, cu o baza de clienti foarte mare si o cotatie de 9,74 /10 pe sitetul de specialitate TURISTINFO.RO si o cotatie de 4,6/5 dupa review-urile de pe GOOGLE.

SVN Romania | Brasov, in calitate de companie imobiliara, care promoveaza acest imobil, incearca sa ofere detalii tehnice, in raport cu situatia reala a proprietatii prezentate, cu amendamentul ca acestea nu constituie sau nu fac parte dintr-o oferta aferenta unui contract.

Datele enumerate in aceasta specificatie, au fost preluate ca ghid informativ, pentru potentialii cumparatori, in momentul preluarii spre promovare, a imobilului mai sus prezentat, de la apartinatorul de drept, acestea nefiind verificate in amanunt, de noi, pentru a va oferi o garantie. Astfel, toata documentatia va fi verificata, integral, in momentul in care se solicita actele proprietatii, ca si pas premergator contractului de vanzare - cumparare, in cazul in care exista un interes pentru acest imobil.

Cand alegeti SVN determinati mobilizarea intregii organizatii de experti SVN si a retelei noastre de incredere, in sensul actiunii in numele dumneavoastra. Aceasta Retea de Valori Comune reprezinta elementul distinctiv al SVN .
Daca aveti nevoie de clarificari sau informatii suplimentare, broker-ul care administreaza aceasta oferta, va poate oferi detalii complete.

Nota: Structura acestei prezentari si informatiile mai sus detaliate, nu pot fi preluate, fara acordul scris al SVN Romania | Brasov.

An constructie 2017

Suprafata construita 960 mp

Suprafata utila 918 mp

Regim Inaltime D + P + 2

Etaj D + P + 2

Nr. camere 22 camere

Nr. bai 20

Nr. balcoane 10 balcoane

Tip constructie Pensiune

Status constructie Finalizat

Amprenta la sol 240

Teren suprafata 700 mp

Deschidere stradala 15 m

Curte Individuala Da

Disponibila incepand cu 2024-01-31

Judet Prahova

Oras/ Sector Busteni

Zona Zamora

Gps lat 45.408587

Gps lng 25.525465

Nr. terase 2

Spatiu de joaca

Anexa

Geamuri termopan

Parchet

Apa

Acoperis tabla

Gresie

Gaz

Faianta

Canalizare

Plansee beton

Parcare in curte

Incalzire centrala termica

Consolidata

Renovat recent

WC serviciu

Sistem de alarma

Detector de gaze

Spatiu de depozitare

Termoizolatie

Curent electric

Detector de incendiu

Supraveghere video

Gradina

Valoare proprietate (€)

Perioada (ani)

Procent avans (195.000 €)


Suma creditata 1.105.000

Dobanda 6%

Rata lunara 31.330 lei

Broker Imobiliar

Daniel Aioanei , Consultant imobiliar Vezi toate proprietatile

0730177111

Pensiune functionala in statiune turistica montana

Pret vanzare
1.300.000 €

Telefon Consultant imobiliar
0730177111

Cod: REV2001751

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari