Gruia 8 camere 480 mp D + P + 2 600 mp

Vila propusa spre achizitionare a fost preluata si fotografiata, de catre un broker al SVN Romania| Cluj, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara, ce face parte din grupul SVN, brand recunoscut, la nivel mondial, pentru calitatea serviciilor imobiliare oferite.

Va propunem spre achizitie o constructie tip vila in Cluj Napoca, in zona linistita si plana a cartierului Gruia. Constructia a fost finalizata in anul 2010 avand o fundatie solida de beton, pereti din caramida, izolatie la exterior si planseele din beton. Acoperisul este acoperit cu tigla, iar ferestrele au geamuri termopan din lemn.

In interior s-a avut grija pentru calitatea finisajelor pana la detaliu, usile de interior sunt din lemn masiv. Ca utilitate suplimentara, constructia a fost prevazuta cu curent de tip trifazic.
Vila este una de tip bifamilial, in prezent locuind in ea 3 generatii, bunici, parinti, copil. Imobilul are doua intrari separate si clasa energetica B.

Terenul are o suprafata de 600 mp, constructia fiind in mod inspirat amplasata la mijlocul terenului, spatiul ramas pana la strada putand fi valorificat pentru parcarea suplimentara a autovehiculelor..

Suprafata utila a vilei are un total de 480 de mp, delimitate in doua spatii a cate 240 de mp care, desi in prezent nu comunica intre ele, pot fi conigurate cu acces prin interior pe fiecare nivel.

Compartimentarea este conceputa pe trei nivele:

DEMISOL 1: GARAJ SPATIOS, CRAMA/PIVNITA; DEMISOL 2: GARAJ SPATIOS, BUCATARIE, BIROU, SPALATORIE:

PARTER 1: SUFRAGERIE, LIVING, BUCATARIE, BAIE; PARTER 2: SUFRAGERIE, LIVING, BUCATARIE, BAIE;

ETAJ 1: 2 DORMITOARE, BAIE, 1 DRESSING;

ETAJ 2: 2 DORMITOARE, BAIE, 3 DRESSING.

Zona este una extrem de linistita si pitoresca, proprietatea fiind invecinata cu alte constructii tip vila cu arhitectura eclectica, dar de bun gust. Strada ofera un acces facil la proprietate, fiind asfaltata si amenjata.

Proprietarul va avea grja ca la vanzarea casei sa fie refacut si gardul din fier forjat.

Intreaga constructie a fost gandita pentru utilitatea ei, dar si cu un accent special pe estetica vilei, aceasta reprezentand un punct de reper aparte in peisajul zonei.

O atentie speciala s-a acordat si amenajarii curtii din fata, iar in spatele casei regasim un alt spatiu verde.

Pretul solicitat pentru aceasta proprietate este corelat direct cu atributele mai sus descrise si este de 700.000 euro, negociabil, libera de sarcini.

OBSERVATII:
SVN Romania | Cluj, in calitate de companie imobiliara, care promoveaza acest imobil, incearca sa ofere detalii tehnice, in raport cu situatia reala a proprietatii prezentate, cu amendamentul ca acestea nu constituie sau nu fac parte dintr-o oferta aferenta unui contract.

Datele enumerate in aceasta specificatie, au fost preluate verbal, ca ghid informativ, pentru potentialii cumparatori, in momentul preluarii spre promovare, a imobilului mai sus prezentat, de la apartinatorul de drept, acestea nefiind verificate in amanunt, de noi, pentru a va oferi o garantie. Astfel, toata documentatia va fi verificata, integral, in momentul in care se solicita actele proprietatii, ca si pas premergator contractului de vanzare - cumparare, in cazul in care exista un interes pentru acest imobil.

Daca aveti nevoie de clarificari sau informatii suplimentare, broker-ul care administreaza aceasta oferta, va poate oferi detalii complete.

Nota: Structura acestei prezentari si informatiile mai sus detaliate, nu pot fi preluate, fara acordul scris al SVN Romania | Cluj.

An constructie 2010

Suprafata construita 600 mp

Suprafata utila 480 mp

Regim Inaltime D + P + 2

Etaj D + P + 2

Nr. camere 8 camere

Nr. bai 4

Nr. balcoane 0 balcoane

Tip constructie Vila

Status constructie Finalizat

Teren suprafata 600 mp

Curte Individuala Da

Disponibila incepand cu 2023-03-02

Judet Cluj

Oras/ Sector Cluj-Napoca

Zona Gruia

Gps lat 46.777515

Gps lng 23.574718

Geamuri termopan

Telefon

Acoperis tigla

Parchet

Apa

Gresie

Gaz

Pivnita

Faianta

Canalizare

Garaj

Plansee beton

Parcare in curte

Incalzire centrala termica

WC serviciu

Detector de gaze

Spatiu de depozitare

Termoizolatie

Internet prin fibra optica

Curent electric

Gradina

Vila iImpunatoare - Cluj Napoca

Proprietate vanduta

Ai o proprietate similara? Vinde-o cu noi.
Vinde apartament

Cod: REV2001424

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari