Someseni 4 camere 119 mp P + 1 262 mp

Vila propusa spre achizitionare a fost preluata si fotografiata, de catre un broker al SVN Romania| Cluj, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara, ce face parte din grupul SVN, brand recunoscut, la nivel mondial, pentru calitatea serviciilor imobiliare oferite. Duplex , cu doua unitati locative cuplate, in cartierul Someseni , in zona strazii Branului, intr- o zona linistita de case, aproape statia de autobus.

Suprafata utila este de 119 mp, fiecare unitate este gandita in structura parter si etaj.

Terenul ramas liber aferent fiecarei unitati este de 238 mp si respectiv 262 mp , suprafata plana.

Vanzare se face la la stadiul de semifinisat, compus din : Parter -hol intrare , baie , living , bucatarie , Etaj - 3 dormitoare , hol , baie , 1 balcon 4,5 mp si 1 terasa de 17 mp, respectiv 28 mp , fiecare locuinta cu cate un loc de parcare. Constructia este edificata din fundatii beton , caramida Porotherm 30 cm cu locas mortar si NF , polistiren grosime 100 mm , tigla Bramac , tamplarie termopan Salamander 3 foi sticla, incalzire in pardosea Vogel&Noot si centrala termica , sapa semiuscata, tencuita , instalatii sanitare si electrice pe pozitii , imprejmuire cu gard din fundatii beton si lemn Sunt prezente toate utilitatile ( apa-canal , curent , gaz ), iar trotuarele si locurile de parcare sunt pavate . In prezent se lucreaza la definitivarea decoratiunilor exterioare.

Pretul de tranzactionare este de 260.000 euro pentru fiecare unitate locativa.

OBSERVATII:
SVN Romania | Cluj, in calitate de companie imobiliara, care promoveaza acest imobil, incearca sa ofere detalii tehnice, in raport cu situatia reala a proprietatii prezentate, cu amendamentul ca acestea nu constituie sau nu fac parte dintr-o oferta aferenta unui contract.

Datele enumerate in aceasta specificatie, au fost preluate verbal, ca ghid informativ, pentru potentialii cumparatori, in momentul preluarii spre promovare, a imobilului mai sus prezentat, de la apartinatorul de drept, acestea nefiind verificate in amanunt, de noi, pentru a va oferi o garantie. Astfel, toata documentatia va fi verificata, integral, in momentul in care se solicita actele proprietatii, ca si pas premergator contractului de vanzare - cumparare, in cazul in care exista un interes pentru acest imobil.

Daca aveti nevoie de clarificari sau informatii suplimentare, broker-ul care administreaza aceasta oferta, va poate oferi detalii complete.

Nota: Structura acestei prezentari si informatiile mai sus detaliate, nu pot fi preluate, fara acordul scris al SVN Romania | Cluj.

An constructie 2022

Suprafata construita 130 mp

Suprafata utila 119 mp

Regim Inaltime P + 1

Etaj P + 1

Nr. camere 4 camere

Nr. bai 2

Nr. balcoane 1 balcon

Tip constructie Vila

Status constructie Finalizat

Amprenta la sol 60

Teren suprafata 262 mp

Deschidere stradala 12 m

Curte Individuala Da

Disponibila incepand cu 2023-04-24

Judet Cluj

Oras/ Sector Cluj-Napoca

Zona Someseni

Gps lat 46.790941

Gps lng 23.650032

Nr. terase 1

Clasa energetica 2

Geamuri termopan

Acoperis tigla

Apa

Gaz

Canalizare

Incalzire prin pardoseala

Plansee beton

Parcare in curte

Incalzire centrala termica

Consolidata

Detector de gaze

Spatiu de depozitare

Termoizolatie

Gradina

Vile P-1 - Zona Someseni

Proprietate vanduta

Cod: REV2002273

Proprietati similare

Cluj, Chinteni, Centru

Casa, 4 camere

140 mp P + 1 2022

250.000 EUR

Detalii

Cluj, Chinteni, Centru

Casa, 4 camere

220 mp P + M 2014

267.000 EUR

Detalii

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari