Bartolomeu 340 mp 340 mp

Imobilul propus spre inchiriere, a fost preluat si fotografiat, de catre un broker al SVN Romania | Brasov, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara, ce face parte din grupul SVN, brand recunoscut, la nivel mondial, pentru calitatea serviciilor imobiliare oferite.

Va propunem un spatiu pretabil oricarui tip de activitate: showroom comercial, office, call-center, clinica medicala situat intr-o zona comerciala intens circulata pietonal si auto din Brasov.

Imobilul este dispus pe regimul de inaltime P+E cu o suprafata totala de 680 mp.

Suprafata comerciala disponibila este situata la parterul cladirii si are o suprafata totala de 340 mp.

CARACTERISTICI:

- 2 cai de acces pietonal
- 2 grupuri sanitare.
- tamplarie din PVC cu geam termopan.
- compartimentat in 10 incaperi + hol. Structura constructiva a spatiului este pe cadre de beton, fiind de tip open-space, iar compartimentarile actuale sunt facute cu structura usoara,
- suprafata vitrata pe toata lungimea spatiului,
- utilitati contorizate separat

Pe langa numeroasele posibilitati de parcare,din parcarea unui complex comercial alaturat, spatiul comercial beneficiaza de 10 locuri proprii prevazute cu bariera automata.

Zona este una in continua dezvoltare, intens comerciala cu activitati de comert cu amanuntul, mica industrie, farmacii, unitati bancare si centre comerciale, ceea ce face oportuna o activitate comerciala care are nevoie de spatiu larg de expunere si vizibilitate.


SVN Romania | Brasov, in calitate de companie imobiliara, care promoveaza acest imobil, incearca sa ofere detalii tehnice, in raport cu situatia reala a proprietatii prezentate, cu amendamentul ca acestea nu constituie sau nu fac parte dintr-o oferta aferenta unui contract.

Datele enumerate in aceasta specificatie, au fost preluate verbal, ca ghid informativ, pentru potentialul chirias, in momentul preluarii spre promovare, a imobilului mai sus prezentat, de la apartinatorul de drept, acestea nefiind verificate in amanunt, de noi, pentru a va oferi o garantie. Astfel, toata documentatia va fi verificata, integral, in momentul in care se solicita actele proprietatii, ca si pas premergator contractului de vanzare-cumparare, in cazul in care exista un interes pentru acest imobil.

Cand alegeti SVN, determinati mobilizarea intregii organizatii de experti SVN si a retelei noastre de incredere, in sensul actiunii in numele dumneavoastra.
Aceasta Retea de Valori Comune reprezinta elementul distinctiv al SVN .
Daca aveti nevoie de clarificari sau informatii suplimentare, broker-ul care administreaza aceasta oferta, va poate oferi detalii complete.

Nota: Structura acestei prezentari si informatiile mai sus detaliate, nu pot fi preluate, fara acordul scris al SVN Romania | Brasov

Regim Inaltime S / P + 1

Etaj S

Nr. bai 4

Suprafata comerciala 340 mp

Suprafata depozit 340 mp

Disponibila incepand cu 2021-03-22

Judet Brasov

Oras/ Sector Brasov

Zona Bartolomeu

Gps lat 45.656176

Gps lng 25.561987

Commercial space type Centru comercial

Broker Imobiliar

Daniel Aioanei , Consultant imobiliar Vezi toate proprietatile

0730177111

Suprafata generoasa in zona comerciala cu trafic intens

Pret inchiriere + TVA
20 €/mp /luna

Telefon Consultant imobiliar
0730177111

Cod: REC3000371

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari