Calea Bucuresti 200 mp 10 mp

Imobilul propus spre inchiriere, a fost preluat si fotografiat, de catre un broker al SVN Romania | Brasov, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara, ce face parte din grupul SVN, brand recunoscut, la nivel mondial, pentru calitatea serviciilor imobiliare oferite.

Va propunem un spatiu, situat intr-o cladire de birouri, cu acces facil la zonele de interes ale orasului. Spatiul este de tip open-space, fiind iluminat natural, prin pereti cortina si detine specificatii de clasa A, precum: sistem HVAC si de administrare, de tip BMS, podea inaltata si tavan suspendat, generator de back-up, detectoare de fum, sprinkle-ere, acces persoane cu dizabilitati, tamplarie din PVC cu geam termopan, etc. Imobilul beneficiaza de acces la sala de conferinta, business lounge si bar&restaurant. De asemenea, acesta dispune de monitorizare permanenta, pentru spatiile comune si de parcare exterioara. La pretul transmis in oferta, se mai adauga 3,5 euro/mp, service charge si 12% ad on factor(utilizare spatii comune).
Suprafere disponibile-200mp.-400mp.


We propose a space, located in an office building with easy access to areas of interest of the city. The space is open, natural lighting, curtain walls and holds the A class specifications, such as HVAC system and management, BMS type, raised floor and suspended ceiling, back-up generator, smoke detectors, sprinkle, disabled access, PVC double glazing, etc. The property has access to conference room, business lounge and bar & restaurant. It also has permanent monitoring for common areas and outdoor parking. The price submitted in the price listed, we add 3.5 euro / sqm, service charge.

SVN Romania | Brasov, in calitate de companie imobiliara, care promoveaza acest imobil, incearca sa ofere detalii tehnice, in raport cu situatia reala a proprietatii prezentate, cu amendamentul ca acestea nu constituie sau nu fac parte dintr-o oferta aferenta unui contract.

Datele enumerate in aceasta specificatie, au fost preluate verbal, ca ghid informativ, pentru potentialii cumparatori, in momentul preluarii spre promovare, a imobilului mai sus prezentat, de la apartinatorul de drept, acestea nefiind verificate in amanunt, de noi, pentru a va oferi o garantie. Astfel, toata documentatia va fi verificata, integral, in momentul in care se solicita actele proprietatii, ca si pas premergator contractului de inchiriere, in cazul in care exista un interes pentru acest imobil.

Cand alegeti SVN, determinati mobilizarea intregii organizatii de experti SVN si a retelei noastre de incredere, in sensul actiunii in numele dumneavoastra.
Aceasta Retea de Valori Comune reprezinta elementul distinctiv al SVN .
Daca aveti nevoie de clarificari sau informatii suplimentare, broker-ul care administreaza aceasta oferta, va poate oferi detalii complete.

Nota: Structura acestei prezentari si informatiile mai sus detaliate, nu pot fi preluate, fara acordul scris al SVN Romania | Brasov.

Regim Inaltime 3 / P + 7 + M

Etaj 3

Nr. bai 2

Suprafata comerciala 200 mp

Suprafata depozit 10 mp

Deschidere fereastra 1.00

Recent renovat 1

Disponibila incepand cu 2015-02-03

Judet Brasov

Oras/ Sector Brasov

Zona Calea Bucuresti

Gps lat 45.654072

Gps lng 25.602785

Commercial space type Cladire de birouri

Cablu TV

Internet prin fibra optica

Curent electric

Internet Wireless

Internet prin cablu

Interfon

Geamuri termopan

Repartitoare

Apometre

Gresie

Telefon

Loc parcare subteran

Faianta

Gaz

Loc parcare exterior

WC serviciu

Bloc reabiliat termic

Aer conditionat

Bucatarie mobilata

Broker Imobiliar

Cristian Cretu , Consultant imobiliar Vezi toate proprietatile

0730177246

Birouri clasa A

Pret inchiriere + TVA
11 €/mp /luna

Telefon Consultant imobiliar
0730177246

Cod: REC3000273

Proprietati similare

Brasov, Brasov, Centru

Spatiu comercial 500 mp

P

10 EUR/luna

Detalii

Brasov, Brasov, Calea Bucuresti

Spatiu comercial 150 mp

6

11 EUR/luna

Detalii

Brasov, Brasov, Centru Civic

Spatiu comercial 380 mp

5

10 EUR/luna

Detalii

Brasov, Brasov, 13 Decembrie

Spatiu comercial 680 mp

P

12 EUR/luna

Detalii

Brasov, Brasov, Centru

Spatiu comercial 87 mp

P

10 EUR/luna

Detalii

Brasov, Brasov, Centru Civic

Spatiu comercial 43 mp

2

10 EUR/luna

Detalii

Brasov, Brasov, Centru Civic

Spatiu comercial 350 mp

1

11 EUR/luna

Detalii

Brasov, Brasov, Centru

Spatiu comercial 137 mp

1

10 EUR/luna

Detalii

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari