Centru Civic 490 mp 0 mp

Imobilul propus spre inchiriere a fost preluat si fotografiat, de catre un broker al SVN Romania | Brasov, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara, ce face parte din grupul SVN, brand recunoscut, la nivel mondial, pentru calitatea serviciilor imobiliare oferite.

Spatiu situat in centrul economic si adminisrativ al orasului Brasov, intr-o cladire amenajata pentru spatii de birouri, sedii de firma.
In suprafata totala de 490 mp, acest spatiu comercial, este de tip open-space si poate fi compartimentat in functie de cerintele viitorului chirias.
Spatiul beneficiaza de acces separat, doua lifturi, curent trifazic, utilitati separate, tamplarie PVC cu geam termopan, iar inaltimea utila este de 4 metri. Prin pozitionare si mod de organizare, spatiul ofera conditii foarte bune pentru sediu de firma, spatiu pentru birouri, servicii, call center, sau wellness center.

SVN Romania | Brasov, in calitate de companie imobiliara, care promoveaza acest imobil, incearca sa ofere detalii tehnice, in raport cu situatia reala a proprietatii prezentate, cu amendamentul ca acestea nu constituie sau nu fac parte dintr-o oferta aferenta unui contract.

Datele enumerate in aceasta specificatie, au fost preluate verbal, ca ghid informativ, pentru potentialii cumparatori, in momentul preluarii spre promovare, a imobilului mai sus prezentat, de la apartinatorul de drept, acestea nefiind verificate in amanunt, de noi, pentru a va oferi o garantie. Astfel, toata documentatia va fi verificata, integral, in momentul in care se solicita actele proprietatii, ca si pas premergator contractului de inchiriere, in cazul in care exista un interes pentru acest imobil.

Cand alegeti SVN, determinati mobilizarea intregii organizatii de experti SVN si a retelei noastre de incredere, in sensul actiunii in numele dumneavoastra.
Aceasta Retea de Valori Comune reprezinta elementul distinctiv al SVN .
Daca aveti nevoie de clarificari sau informatii suplimentare, broker-ul care administreaza aceasta oferta, va poate oferi detalii complete.

Nota: Structura acestei prezentari si informatiile mai sus detaliate, nu pot fi preluate, fara acordul scris al SVN Romania | Brasov.

Regim Inaltime 4 / S + P + 3 + M

Etaj 4

Nr. bai 3

Suprafata comerciala 490 mp

Suprafata depozit 0 mp

Recent renovat 1

Disponibila incepand cu 2014-09-30

Judet Brasov

Oras/ Sector Brasov

Zona Centru Civic

Gps lat 45.650945

Gps lng 25.608933

Commercial space type Cladire de birouri

Geamuri termopan

Loc parcare exterior

Incalzire proprie

Broker Imobiliar

Daniel Aioanei , Consultant imobiliar Vezi toate proprietatile

0730177111

Pozitionare Centrala

Pret inchiriere
8 €/mp /luna

Telefon Consultant imobiliar
0730177111

Cod: REC3000267

Proprietati similare

Brasov, Brasov, Centru Civic

Spatiu comercial 130 mp

4

7 EUR/luna

Detalii

Brasov, Brasov, Tractorul

Spatiu comercial 340 mp

2

7 EUR/luna

Detalii

Afla primul de cele mai bune oferte
inainte sa ajunga pe piata

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la notificari